Οταν η "Τιμημένη Αριστερά" συμπάσχει με την ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ και βλέπει σε αυτούς "πατριωτικά στίγματα"...για να βγάλει τον Τσίπρα "προδότη"

Τέτοιο μένος και μίσος και από τους "τιμημένους αριστερούς" κατά της κυβέρνησης Τσίπρα δεν έχουμε ξαναδεί . Από την Κωνσταντοπούλου , τους Λαφαζάνηδες, τον Μίκη Θεοδωράκη  και τώρα τον Αλαβάνο. Ακούγονται απίστευτα πράγματα. Απαντες λαλούν και χορεύουν οι φυλλάδες και τα ΜΜΕ των κομιστών, των λαμογιών, των διαπλεκόμενων, της ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ. 

Δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δεν έχει ηθικούς φραγμούς και ξεπουλάει την δημόσια περιουσία ...που όπως είπε ο Αλαβάνος δεν θα το έκανε η ΔΕΞΙΑ ! 
Μας δουλεύουν κανονικά ...όταν για τα προσωπικά  και πολιτικά τους καπρίτσια βάλουν κατά της Κυβέρνησης με ένα και μοναδικό στόχο. Να την διαβάλουν και να την ρίξουν για να έχουν ρόλο ύπαρξης . Δεν έχουν διδαχθεί τίποτα από το παρελθόν.
Απάντες ξεχνούν ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ελληνικός Λαός ψήφισε. Και ψήφισε όχι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ του Ιανουαρίου του 2015 . Αλλά το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ μετά την συμφωνία του Αυγούστου του 2015.
Στο πρώτο πρόγραμμα απέτυχαν όλοι μαζί . Δηλαδή όσοι ήταν στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι διάλεξαν διαφορετικό δρόμο με γεια τους με χαρά τους. 
Αλλά να βγαίνουν τώρα ...και να κάνουν αυτές τις συγκρίσεις ξεχνούν την ψήφο του ελληνικού λαού. 
Και αυτή ήταν να ξεβρομίσει ο τόπος από αυτούς που τον έφθασαν στην χρεοκοπία ...που λήστεψαν τον λαό και καταδίκασαν το μέλλον της χώρας.
Αν όπως λένε , ο λαός είχε εξαπατηθεί από τον Ιανουάριο και το δημοψήφισμα γιατί  επέλεξε και πάλι  τον ΣΥΡΙΖΑ . Άπαντες το ήξεραν ότι πάμε σε μια άλλη πολιτική πλεύσης με τις όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες για τον χειμαζόμενο λαό.
Και δεύτερο ότι τα λαμόγια θα πληρώσουν, θα ξηλωθεί επιτέλους  η διαπλοκή και όλοι οι μηχανισμοί της . Η Ελλάδα να αλλάξει σελίδα πολιτικής διακυβέρνησης.
Εμας δεν μας χαλάει ότι πουλήθηκαν η θα πωληθούν τα ήδη πουλημένα από τους προηγούμενους ...Εμάς θα μας χαλάσει μόνο αν  αυτή η κυβέρνηση δεν τηρήσει αυτό που έχει υποσχεθεί για στήριξη των πιο χειμαζόμενων Ελλήνων και για το τέλος με την διαπλοκή και όλους τους μηχανισμούς της, πολιτικούς επιχειρηματίες καναλάρχες κλπ

Αν αυτά δεν τα κάνει ...πρώτοι εμείς θα την ρίξουμε και θα ζητήσουμε να γίνει ότι γίνεται με τους προηγούμενους.

Τώρα για αριστερούς δράκους και άλλα παραμύθια ... δεν μας καίγετε καρφί !