Αθλιότητες Κασιδιάρη. Αποκάλεσε πόρνες τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Σε νέες στημένες αθλιότητες προέβη ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή κατά τη συζήτηση του πολυνοσχεδίιου με αποτέλεσμα να του απευθύνει προειδοποίηση ο προεδρεύων της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης ότι στο επόμενο απότημα θα αποβληθεί.

AdTech Ad
Ο υπόδικος χρυσαυγίτης επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης με αφορμή τη συζήτηση για την αντισυνταγματικότητα του νομοσχεδίου. «Έχετε γίνει πόρνες των νταβατζήδων και των ξένων τοκογλύφων» είπε προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε έξαλλη κατάσταση. Στη συνέχεια μάλιστα στο πλαίσιο ενός ακόμη στημένου σόου εκτόξευσε το cd που περιείχε το νομοσχέδιο, διαμαρτυρόμενος με αυτό τον τρόπο  για την έκταση του κειμένου. Η προσχεδιασμένη παράσταση ολοκληρώθηκε από τους υπόλοιπους χρυσαυγίτες που σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να φωνάζουν κατά πάντων.
Αμέσως παρενέβη ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος απεύθυνε προειδοποίηση στον χρυσαυγίτη. «Σας εγκαλώ στην τάξη» είπε ο κ. Κακλαμάνης στον χρυσαυγίτη γεγονός που σημαίνει ότι αν επαναληφθεί η απαράδεκτη συμπεριφορά του το Προεδρείο έχει το δικαίωμα να καλέσει την φρουρά να τον βγάλει έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας όπου συζητείται το πολυνομοσχέδιο. Ο κ. Κακλαμάνης καταλόγισε ταυτόχρονα στον χρυσαυγίτη ότι κάνει "θέαμα".

 http://news247.gr