Βραχιολάκι στον Μουσά για να δώσει εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο

Βραχιολάκι θα φορέσει την προσεχή Παρασκευή ο προφυλακισμένος Τάκης Μουσσάς, προκειμένου να δώσει εξετάσεις στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο.  

Ο Τάκης Μουσσάς, ο οποίος εμπλέκεται στο κύκλωμα των εκβιαστών δημοσιογράφων μαζί με τους Παναγιώτη Μαυρίκο και Χρήστο Φράγκου, είχε κριθεί προφυλακιστέος στις 26 Φεβρουαρίου 2016.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Μουσσά έχει ήδη δοθεί το πράσινο φως ώστε να αξιοποιήσει το βραχιολάκι με σύστημα γεω - εντοπισμού (GPS), στο πλαίσιο εκπαιδευτικής  άδειας η οποία και θα έχει διάρκεια ενός μήνα.

Ο αριθμός των εγκλείστων που επιλέγουν ή επέλεξαν να υπαχθούν στο σύστημα ηλεκτρονικής επιτήρησης, και να φορέσουν βραχιολάκι, ανέρχεται πλέον στους πέντε, στοιχείο ενθαρρυντικό καθώς το υπουργείο Δικαιοσύνης το προωθεί, βασικά, ως εναλλακτική λύση έκτισης της ποινής.

Πρόκειται για δυο κρατούμενους στην υπόθεση της Energa, ένα φοιτητή, τον επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκο και τώρα τον Μουσσά, ενώ εκκρεμεί ακόμη η περίπτωση του γαλλοελβετού τραπεζίτη Ζαν Κλοντ Οσβαλντ, κατηγορύμενου για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.