Κουδουνιστρα αξιας 30.000 ευρώ για την πριγκίπισσα Σαρλοτ

 Την ώρα που παιδιά πεθαίνουν από την πείνα. Βρε ούστ !!! θέμα :
 
Μπορεί να μετράει μόλις έναν χρόνο ζωής, ωστόσο, η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει ήδη στην κατοχή της δώρα αμύθητης αξίας, πολλά από τα οποία προέρχονται από τους ηγέτες των πιο ισχυρών χωρών του κόσμου.

Μια λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγο καιρό το παλάτι του Κένσινγκτον αποκαλύπτει τα απίστευτα δώρα που η πριγκίπισσα έχει λάβει από την ημέρα της γέννησής της.
Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται μια ασημένια κουδουνίστρα την οποία πήρε από τον πρόεδρο του Μεξικό και τη σύζυγό του, αλλά και μια κουδουνίστρα από λευκό χρυσό η οποία κοσμείται από διαμάντια, ζαφείρια και ρουμπίνια και την οποία της έδωσε η εταιρεία «Natural Sapphire Company». Η αξίας της ξεπερνά τις 30.000 λίρες!
Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Κίνας της δώρισε μια σειρά από μεταξένια αγαλματίδια, εμπνευσμένα από ένα κινεζικό, κλασσικό μυθιστόρημα, ενώ κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στη Βρετανία ο Μπαράκ Ομπάμα της έδωσε για τα γενέθλιά της ένα χνουδωτό παιχνίδι για να την συντροφεύει τα βράδια!
Η κόρη του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ γιορτάζει σήμερα τα πρώτα της γενέθλια και μπορεί οι γονείς της να θέλουν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ και να κάνουν μια γιορτή για την μικρή τους με καλεσμένους λίγους συγγενείς και καλούς τους φίλους, ωστόσο, η Σάρλοτ κάθε άλλα παρά ένα συνηθισμένο μωρό είναι.