45χρονη στη Γαλλία ζήτησε από μπάτσους να ελέγξουν την ποιότητα της κοκαΐνης της

Taking Cocaine at a dinner party London.Λένε συχνά πυκνά υπουργοί, υφυπουργοί κλπ. πως ο αστυνόμος στέκεται δίπλα στον πολίτη, άγρυπνος φρουρός της ασφάλειάς του, ανιδιοτελής αρωγός στα προβλήματά του. Αυτές τις «διαφημίσεις», όμως, δεν είναι να τις παίρνεις στα σοβαρά.

Ο αστυνομικός της γειτονιάς
Έτσι την πάτησε, κατά πώς φαίνεται, 45χρονη γυναίκα στην Τουλούζ της Γαλλίας, όπου και μπήκε χαλαρή και άνετη σε αστυνομικό τμήμα και πέταξε στο τραπέζι τρία σακουλάκια γεμάτα «άσπρη σκόνη» (2 καθαρή κόκα-1 κρακ) για να ρωτήσει τα όργανα αν είναι το σταφ καθαρό.
Τα όργανα σάστισαν στην ερώτηση και αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο θα μπορούσε η 45χρονη να τους χτυπήσει την πόρτα για ένα τέτοιο ζήτημα. Η ίδια, βέβαια, είχε την απάντηση, λέγοντας πως ήθελε να διαβεβαιωθεί πως το προϊόν είναι καθαρό για να αποφευχθεί θάνατος από overdose. Φυσικά, η γυναίκα συνελήφθη και θα κληθεί στο δικαστήριο το Γενάρη του 2017.
5907059934_c5ff1bcca5_b
Μια από τις πιο εύκολες συλλήψεις για υπόθεση ναρκωτικών ever. Πιο εύκολη κι από μια μπαλιά του Βασίλη Τσιάρτα στην πλάτη του Ελγκέρα. Πιο εύκολη κι από το να βάλει κανείς να πιει ένα ποτήρι νερό.