Στο site της γηραιάς πουροκίλερ ...έκαναν είδηση και ρεπορτάζ τρολιά στο FB

 KΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ !

Συγκεκριμένα ο συντάκτης - λαγωνικό παραδίδοντας μαθήματα τεκμηρίωσης και επαλήθευσης της πληροφορίας στο μοτίβο "όποιος ψάχνει βρίσκει" αποκαλύπτει τον λόγο που ο νεαρός  "μπορεί να ζήσει χωρίς ένσημα αλλά χωρίς την Αλεξάνδρα όχι"!
Αναφέρει συγκεκριμένα το άρθρο το οποίο αναδημοσιευτηκε και από άλλες σελίδες στο διαδίκτυο: "Η Αλεξάνδρα είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ η οποία πρόσφατα τοποθετήθηκε σε θέση μετακλητού υπαλλήλου σε υπουργείο.
Ο νεαρός που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την Αλεξάνδρα ήταν κι αυτός μέλος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά μετά τη συμφωνία της 13ης του περασμένου Ιουλίου αποχώρησε και εντάχθηκε στη ΛΑΕ.
Η κοπέλα του όμως η Αλεξάνδρα αποφάσισε να παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ και να το παλέψει. Γρήγορα όμως οι πολιτικές διαφορές έφεραν προβλήματα στη σχέση τους.
Η χθεσινή απεργία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η Αλεξάνδρα διαμήνυσε στον φίλο πως αν κατέβει στη διαδήλωση θα τον χωρίσει πράγμα που και τελικά έπραξε."
Ο αρθρογράφος έκλεψε ένα post του Δημήτρη Τσίρκα, και λέμε προφανώς ότι το έκλεψε γιατί δεν αναφέρει την πηγή. Το πρόβλημα όμως δεν είναι τόσο ότι δεν δημοσίευσε από που το πήρε, όσο ότι το post του Δημήτρη Τσίρκα είναι ένας εμφανής σατυρικός σχολιασμός που με χιουμοριστικό τρόπο, εμμέσως κριτικάρει την τοποθέτηση μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ περί απεργίας "lock out",  περί απεργίας που την προωθούν τα καθεστωτικά ΜΜΕ και άλλα τέτοια!
 https://www.alfavita.gr/