Γιατί αποτραβιέται ο Τσαγκαρουσιάνος από τη LiFO

Γιατί αποτραβιέται ο Τσαγκαρουσιάνος από τη LiFO

Διευθυντής αναλαμβάνει ο Μ. Hulot - Ο Καρλόπουλος αλλάζει και το σάιτ

Aλλαγή φρουράς στη LiFO με τον Στάθη Τσαγκαρουσιάνο να αποτραβιέται και τη διεύθυνση του εντύπου να αναλαμβάνει ο Μ. Hulot ενώ στη γενική διεύθυνση της εταιρείας  τοποθετείται ο Μιχάλης Μιχαήλ. Ο Στάθης Τσαγκαρουσιάνος, όπως γράφει ο ίδιος στο τελευταίο editorial, θα επιστρέψει σιγά σιγά  στα πράγματα που είναι πιο δικά του – πιο πολύ γράψιμο, περισσότερες δημιουργικές ιδέες και ενεργοποίηση των εκδόσεων βιβλίων... Επίσης στα μέσα Οκτωβρίου ανεβαίνει το ανανεωμένο σάιτ της LiFO (τις αλλαγές επιμελήθηκε ο Γιάννης Καρλόπουλος με την καθοδήγηση Τσαγκαρουσιάνου). Ο Τσαγκαρουσιάνος στο τελευταίο.. 
editorial γράφει:
" (...) Η LiFO σε λίγες μέρες κλείνει 10 χρόνια ζωής. Πέρασε διά πυρός και σιδήρου. Εισήγαγε πολλά νέα πράγματα στον χώρο των media, που διαχύθηκαν και τώρα θεωρούνται αυτονόητα – αλλά για μια φορά ας υπενθυμίσω ότι ξεκίνησαν από εμάς, σε ένα πλυσταριό της Πραξιτέλους. Γίναμε ένα μέσο απολύτως ανεξάρτητο και απολύτως ελεύθερο – πράγμα που πολλοί διεκδικούν, αλλά ελάχιστοι πραγματικά είναι.
Μοιραία, σταματάει και αυτή η στήλη. Δεν μ'  αρέσει να πιάνω στασίδι στα πάρτι των παιδιών.
Θα ήθελα να είμαι σαφέστερος για τον νέο κύκλο που ανοίγεται στη ζωή μου, αν ήξερα κι εγώ κάτι παραπάνω. Όλα παίζουν. Σαφές είναι πάντως ότι ένας κύκλος κλείνει σήμερα. Κι ότι δεν μ' αρέσει να κάθομαι με σταυρωμένα χέρια. Κάθε άλλο.
Εύχομαι στους νέους που παίρνουν τη θέση μου να νιώσουν την ασύλληπτη ανατριχίλα που με διαπερνούσε κάθε φορά που ένα τεύχος ήταν ακριβώς όπως το ήθελα (λίγες φορές).
Και βέβαια, θα είμαι πάντα δίπλα τους, στις στιγμές της αμφιβολίας.
Πάμε παρακάτω λοιπόν.
Αγάπη μόνο."