Υποψήφια του Τζήμερου ...Εισάγει στον πολιτικό διάλογο τη θεματική του πεσμένου στήθους της Περιστέρας Μπαζιάνα

Πολιτικά ψυχιατρεία χρειάζεται αυτή η χώρα ...Θέμα

Η Έλια Ζερβού, υποψήφια με τη Δημιουργία Ξανά, ανέβασε λέβελ τον πολιτικό διάλογο αναφέροντας πόσο ντράπηκε βλέποντας τις εικόνες του Ελληνικού Πρωθυπουργικού Ζεύγους μαζί με τον Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα.

Ο λόγος που η Έλια Ζερβού έφριξε και ένοιωσε ανείπωτη ντροπή ως Έλληνας πολίτης ήταν το “πεσμένο βυζί” της Περιστέρας Μπαζιάνα, το οποίο σύμφωνα με τη Ζερβού αποτελεί τη “ροχάλα στη μούρη σου για σένα που την ψήφισες μέσω του ανδρός της“.

Screen Shot 2015-10-06 at 6.18.05 PM
Screen Shot 2015-10-06 at 2.04.30 PM
Screen Shot 2015-10-06 at 2.01.17 PM
Και για όλους εσάς τους μικρόνοους που δεν έχετε ακόμη εντάξει τη θεματική του πεσμένου στήθους στα πολιτικά πράγματα, η Έλια Ζερβού έχει να πει “Για κάνε λίγο γλου-γλου στον καθρέφτη σου, ακαλαίσθητο κτηνάκι“.
Είναι σαφές σύμφωνα με την Ζερβού οτι η κατάντια του τόπου οφείλεται στο πεσμένο βυζί της Περιστέρας. Σε καμία περίπτωση δεν φταίνε οι πολιτικές που ακολουθούν τα κόμματα. Φταίει όμως το πεσμένο βυζί της Περιστέρας, μιας και φαίνεται οτι η ανόρθωση στήθους είναι πολιτικό χρέος μιας γυναίκας.
Ωστόσο μην ξεγελιέστε νομίζοντας οτι η αστική ευγένεια της Έλιας Ζερβού περιορίζεται στο τάκτ και την ευγενική προσέγγιση της πραγματικότητας. Η ίδια, ως στιχουργός, αποδεικνύει οτι μπορεί να μιλήσει έξω από τα δόντια.
Στο καταχείμωνο πάλι δε φάνηκες
δεξιοτίμονο,
να προσπερνάω ζωές αλάνικες
μεσ’ στις καρδιές τις κοντομάνικες
και δεν μπορώ να ξεχαστώ
που μια στιγμή δε φάνηκες
στο καταχείμωνο.

Η Έλια θα ήταν πολύ πιο ευχαριστημένη εάν η εικόνα του πρωθυπουργικού ζεύγους ήταν κάπως έτσι. Όχι οτι θα έκανε μεγάλη διαφορά.
patouli
http://luben.tv/