Ο σύζυγος της Περουβιανής σπάει τη σιωπή του: Ο πατέρας Γεώργιος έχει σοβαρότερο πρόβλημα από το φετίχ με τα πόδια

Ο Τομ Μπουζάλας κάνει λόγο για σοβαρό πρόβλημα παραφιλίας του Έλληνα ιερέα τον οποίο χαρακτηρίζει «τέλειο απατεώνα» - Τον καταγγέλλει ότι χτυπούσε την εν διαστάσει σύζυγό του

Ως τον «τέλειο» απατεώνα περιγράφει σε δηλώσεις του τον πατέρα Γέωργιο Πασσιά ο σύζυγος της περουβιανής Εθέλ Μπουζάλας, Τομ, καταγγέλοντας τη συμπεριφορά του όλο το προηγούμενο διάστημα.



Ο «απατημένος» σύζυγος σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο στους κόλπους της ελληνορθόδοξης Εκκλησίας με τον 67χρονο ιερέα και τα φετιχιστικά παιχνίδια του με την 45χρονη Εθέλ.

Σύμφωνα με τον Τομ Μπουζάλας ο Έλληνας ιερέας έχει «σοβαρό πρόβλημα παραφιλίας (σ.σ. πρόκειται για τον επιστημονικό όρο που χρησιμοποιείται για τη σεξουαλική διέγερση που προκαλείται από ενέργειες ή καταστάσεις που δεν σχετίζονται άμεσα με τον συνηθισμένο τρόπο σεξουαλικής συνεύρεσης), το οποίο είναι σοβαρότερο από ένα κέικ ή το φετίχ των ποδιών».

Ο επιχειρηματίας στο χώρο των ακινήτων καταγγέλει, επίσης, ότι ο πατέρας Γεώργιος κακοματεχειριζόταν και προκαλούσε μώλωπες στη σύζυγό του ενώ, στη συνέντευξή του στον «Εθνικό Κήρυκα», κάνει λόγο για περίεργες συμπεριφορές του 67χρονου ιερέα. Όπως λέει, έχει πάρει αεροπλάνο από την Φλόριντα μόνο και μόνο για να δει την Εθέλ και να της πει ένα γεια. Άλλες φορές περίμενε για ώρες έξω από το σπίτι της, ενώ πολλές ήταν φορές που η Εθέλ «βομβαρδιζόταν» από μηνύματά του στο κινητό της.

«Αυτό που είδαν οι άνθρωποι στις φωτογραφίες ή και στη βιντεοταινία δεν είναι αντιπροσωπευτικό της συζύγου μου αλλά του Γεωργίου και της εμμονής του με τη σύζυγό μου {,,,} η οποία έπεσε θύμα του» συμπληρώνει με νόημα ο Τομ Μπουζάλας.

Ωστόσο ο Τομ Μπουζάλας υπερασπίζεται τη διαχείριση της εν διαστάσει συζύγού του στα οικονομικά της ενορίας υποστηρίζοντας ότι με δικά του χρήματα «έφερε το σχολείο στον 21ο αιώνα».

 http://www.protothema.gr