ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΔ!

Πόσα κόμματα βγήκαν στο σεργιάνι μετά το 1974. Αρκετά. Πολλά. Κάποια κράτησαν λίγους μήνες, κάποια λίγα χρόνια. Ποιο, λες, είναι το πρώτο μέλημα του αρχηγού, του μαγαζάτορα.
Να έχει δίπλα του το κατάλληλο πρόσωπο που θα αναλάβει χρέη «ταμία» του κόμματος. Πιο συγκεκριμένα, εκείνον που θα βγει στην «αγορά» για να μαζέψει λεφτά από επιχειρηματίες.
Χωρίς λεφτά δεν γίνεται κόμμα. Κι όσο μεγαλύτερη δύναμη έχει το κόμμα τόσο περισσότερα πακέτα μαζεύει ο «ταμίας». Και το άλλο πρόσωπο του αρχηγού, τόσο έμπιστο όσο του ταμία, είναι ο «στρατολόγος». Εκείνος που θα κάνει μεταγραφές στο νέο κόμμα. Άφθαρτους και φθαρμένους, δηλαδή από άλλα κόμματα.

Μιλάμε για τον «ταμία». Οι δυνατές πηγές οικονομικής ενίσχυσης είναι το ατού στο κόμμα στην πιάτσα της πολιτικής. Άσε τα παραμύθια ότι εμείς δεν είμαστε της διαπλοκής, που σαλιαρίζουν. Γιατί να έρθει στο νέο κόμμα, στο όποιο κόμμα, ο πολιτευτής, ο υποψήφιος βουλευτής, ο πρώην υπουργός, όταν παίζει μπάλλα ξεβράκωτος ο αρχηγός;

Τα πακέτα θα μετρήσουν και στην εκλογή του νέου αρχηγού της ΝΔ. Βέβαια, σήμερα οι καιροί είναι άλλοι, η αγορά έχει στεγνώσει, οι μπίζνες του δημοσίου είναι μετρημένες στο πόντο. Όπως και να 'χει στα συν των υποψηφίων αρχηγών της ΝΔ είναι πόσο ποντάρει επάνω του η αγορά
 http://www.apodytiriakias.gr/