ΚΑΙ ΤΙΣ Π@Τ@ΝΕΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!

Ένα φτωχόπαιδο εξελίχθηκε σε «νταβατζή» της Ελλάδος. Σ' έναν από τους νταβατζήδες, τους επιχειρηματίες που έκαναν με το δικό τους τρόπο δουλειές με το ελληνικό δημόσιο.
Δεν ήταν πέντε οι «νταβατζήδες» κατά τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, που σαν αντιπολίτευση είχε υποσχεθεί... επανίδρυση του κράτους και αποκαλούσε «αρχιερέα της διαπλοκής» τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη. Λόγια.
Από το πουθενά και άφραγκος και ορφανός από πιτσιρικάς ο Θωμάς Λιακουνάκος έγινε αυτός που πουλούσε άρματα μάχης και πολεμικά αεροπλάνα στον ελληνικό στρατό. Και από την Μύκονο που σουλατσάριζε ο «νταβατζής»-επιχειρηματίας και κοσμικός με την λουσάτη σύζυγο βρέθηκε με τα βραχιόλια στα χέρια και οπισθόγνωνα.
Φοβερά πράγματα. Το νούμερο σε τρελλαίνει. Ένα κόμα έξι! Ένα εκατομμύριο ευρώ και 600 χιλιάρικα η μίζα που έσπρωξε ο έμπορος όπλων Θωμάς Λιακουνάκος.
Τρελλά λεφτά κονομάγανε οι νταβατζήδες. Μιλάει το ποσό της μίζας. Και επειδή στη δωροδοκία παίζουν δύο, όπως στο γαμήσι, όπως στο ποδόσφαιρο, δεν μου λέει τίποτα που φυλακώσανε μονάχα τον νταβατζή. Και τις πουτάνες του μπουρδέλου θέλω στα σίδερα. Τους πολιτικούς που τα πέρνανε από τους Λιακουνάκους.

 http://www.apodytiriakias.gr