Γιάννης Αλαφούζος και Ανδρέας Ψυχάρης υπέρ Κυριάκου Μητσοτάκη για τη ΝΔ!

Δημόσια υποστήριξη από δύο ανθρώπους των Μέσων Ενημέρωσης έλαβε, μέσω twitter, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Γιάννης  Αλαφούζος και ο Ανδρέας Ψυχάρης δεν κρύβουν την υποστήριξη στην υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη, και μάλιστα σε διάλογο με το διευθυντή του “Βήματος” Αντώνη Καρακούση. Κοινή θέση των “δύο” είναι πως το παρελθόν του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και η συνολική στάση της οικογένειας, δεν μπορεί να βαραίνει το γιο,  Κυριάκο Μητσοτάκη. 
skai-anakoinosi92-2Την πρώτη αναφορά έκανε ο Αντώνης Καρακούσης, ο οποίος ως πρώην διευθυντής της “Καθημερινής” και τέως αντιπρόεδρος της συγκεκριμένης εκδοτικής εταιρείας μάλλον έχει γνώση και θυμάται, μεταξύ άλλων τη σύγκρουση της οικογένειας Μητσοτάκη, και προσωπικά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με την οικογένεια Αλαφούζου, τον πατέρα Αριστείδη Αλαφούζο και το γιο, Γιάννη Αλαφούζο. Ο Κ. Μητσοτάκης , ως πρωθυπουργός, θυμίζουμε πως ήθελε να κλείσει το ΣΚΑΪ και να τον κάνει …πάρκινγκ και εξαπέλυε προσωπικές υποθέσεις. Πως να ξεχαστεί άλλωστε η επίθεση των ΜΑΤ στον Υμηττό και στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ και η σύλληψη του Γιάννη Αλαφούζου…
skaiPapand92Η πρώτη έκπληξη έρχεται τόσο από το Γιάννη Αλαφούζο, που φαίνεται πως δεν χρεώνει την σκληρή κόντρα αυτή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μάλλον …θα διάβαζε την εποχή εκείνη, αλλά ζητάει και το λόγο από τον Αντώνη Καρακούση.

 http://www.typologies.gr/