Aυτός είναι ο παιδεραστής που ασελγούσε σε δύο αδελφάκια στις Σέρρες

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 30χρονου παιδεραστή υπαλλήλου λούνα παρκ, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε δύο ανήλικα αδέλφια, ηλικίας 12 και 13 χρόνων, δίνοντάς τους «χαρτζιλίκι» 15 έως 30 ευρώ!

Πρόκειται για τον Απόστολο Βασιλειάδη του Βασιλείου και της Δήμητρας που γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1985 και είναι κάτοικος Σερρών. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικους έναντι αμοιβής, οι οποίοι συμπλήρωσαν τα δέκα, όχι όμως τα 15 έτη της ηλικίας τους, κατά συρροή, κατ” εξακολούθηση και κατά συνήθεια.
Ο Βασιλειάδης είχε συλληφθεί στις 23 Σεπτεμβρίου από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, που είδαν ότι στο όχημά του επέβαιναν τα δυο αδελφάκια. Όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο βράδυ ο 30χρονος είχε ασελγήσει σε βάρος του 12χρονου, ενώ, λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε ασελγήσει και στα δύο αδελφάκια! Μάλιστα, την τελευταία τριετία προέβαινε συστηματικά σε παρόμοιες πράξεις με θύμα τον 13χρονο, έναντι αμοιβής κάθε φορά.
Σε έρευνα στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν μία φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό και μία συσκευή USB stick, ενώ από το σπίτι του κατασχέθηκαν τρεις φορητοί υπολογιστές, μία κεντρική μονάδα υπολογιστή και δύο σκληροί δίσκοι, το περιεχόμενο των οποίων ερευνάται.