"Εκπόρνευση" των πάντων στη Μύκονο ...ακόμα και ανηλίκων (?) προς τέρψιν των απανταχού ανωμάλων (εικόνες σοκ )

Eίχαμε επισημαίνει την περίπτωση ενός βίντεο από την Μύκονο με μια προφανώς ανήλικη(?) ...σε γνωστό κέντρο διασκέδασης, που προφανώς είναι ενηλίκων αφού σερβίρει αλκοόλ και προφανώς δεν μπορεί να δέχεται ανήλικουςν(?) . ( Αν ισχύουν οι νόμοι) .


Εδω κάνουν λήψη ενω βαδίζει στην παραλία 

Και δυστυχώς αυτό το βίντεο συνεχίζει να προβάλετε και να έρχονται και άλλα πλάνα στην δημοσιότητα  (τωρα να την καταγράφουν από την από την πίσω όψη ενώ βαδίζει στην παραλία )με την προφανώς,, όπως συμπεραίνουμε εικόνα, ανήλικη. Τα δε δημοσιεύματα κάνουν λόγω για την πιτσιρίκα ...και μάλιστα ένα από τα βίντεο που κυκλοφορεί έχει μουσική υπόκρουση το καψουροτράγουδο "πιτσιρίκα" .

εδώ μέσα στο κέντρο διασκέδασης που χορεύει με μπραζίλιαν μαγιό και την κινηματογραφούν και η κυρία με το μαύρο που φαίνεται την συνοδεύει 

Η νεαρά είναι με μπραζίλιαν μαγιό δίπλα στης είναι μια κυρία κανονικά ντυμένη ...και η νεαρά κρατά και ποτήρι και χορεύει προς τέρψη των ενηλίκων θαμώνων.
Και δεν λέμε ...για ότι έχει σχέση με ενήλικες και εμείς το δημοσιεύουμε ...αλλά εδώ έχουμε με ανήλικη που εκτίθεται ...τόσο σε ΜΜΕ όσο και στο Yoυ Tube .
Tι διαφορά έχει αυτό το βίντεο ,,,με τους ματάκηδες ανώμαλους που έχουν συλληφθεί κατά καιρούς να φωτογραφίζουν ανήλικα .
Και το βίντεο αυτό έχει σπάσει ρεκορ  λένε  κάπου 200.000 views.
Kαι προφανώς μπορεί να παραχθεί και να προβληθεί και δεν ξέρουμε εμείς σε ποιους ιστότοπους.
Kαι λέμε ξανά ένας εισαγγελέας να το κατεβάσει υπάρχει ...Νομίζουμε οτι για τους ανηλίκους ισχύει το αυτεπάγγελτο .
Αυτή την εικόνα δείχνουμε για την χώρα ...και αυτό το απέραντο μπουρδέλο ...της Μυκόνου !