Η γυμνή Τζάκι, το σκάνδαλο, οι σκηνές ζηλοτυπίας της Τίνας

Οι δύο κυρίες, γόνοι της αριστοκρατικής οικογένειας Μπουβιέ, ενθουσιάστηκαν με το private island του «Ari the Greek». Η Τζάκι ήταν τότε παντρεμένη με τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. Τζόν Κέννεντι. Η πρώτη κυρία των Η.Π.Α. επέστρεψε για μιά ακόμα φορά στον Σκορπιό.
Ήταν μερικούς μήνες πριν τη δολοφονία του συζύγου της. Λίγο αργότερα γύρισε στον Σκορπιό ως κυρία Ωνάση. Ένα βροχερό απόγευμα του 1968 η Τζάκι παντρεύτηκε τον Άρη. Με μίνι νυφικό Valentino και εκατοντάδες paparazzi να έχουν φθάσει εκεί από τις πλέον απίθανες περιοχές του πλανήτη.
Η κομψή, γοητευτική Τζάκι, το μίνι νυφικό οι καλλίγραμμες γάμπες. Το επόμενο καλοκαίρι η Τζάκι Ωνάση βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα του παγκόσμιου Τύπου, ακριβώς όπως την γέννησε η μαμά της. Οι φωτογράφοι οι οποίοι περνούσαν ατελείωτες ώρες κρυμμένοι σε βάρκες γύρω από τον Σκορπιό, την «έκλεισαν στον φακό τους» χωρίς το μαγιώ της. Ένα μεγάλο σκάνδαλο ξέσπασε στους διεθνείς πολιτικούς, κοινωνικούς επιχειρηματικούς κύκλους. Η χήρα του πλέον δημοφιλούς Προέδρου των Η.Π.Α. φωτογραφίζεται γυμνή στο ιδιόκτητο νησί του δεύτερου συζύγου της.
Ο Αριστοτέλης Ωνάσης χαμογελούσε πονηρά. Οι υστερικές κραυγές της Τζάκι, οι διαμαρτυρίες της για τα ελλιπή μέτρα προστασίας γύρω από τον Σκορπιό τον άφηναν παντελώς αδιάφορο. Η κρίση στον γάμο του με την Τζάκι είχε ήδη ξεκινήσει. Ο Greek tycoon ήταν άλλωστε συνηθισμένος σε γυναικείες υστερίες και συνεχή παράπονα. Οι paparazzi τον είχαν φωτογραφήσει σε ένα έντονο καυγά του με την σύζυγό του Τίνα Λιβανού, έξω από την κεντρική ροζ βίλα. Η κόρη του μεγαλοεφοπλιστή Σταύρου Λιβανού είχε βάσιμες υποψίες ότι ο άκακτος Άρης φλέρταρε μιά από τις καλεσμένες τους...