Ευρωβουλευτής υπέρ της Ελλάδας έβγαλε χαρτί υγείας και ζήτησε από τον Γιούνκερ να παραιτηθεί

Ένταση στο Ευρωκοινοβούλιο όταν ο Ιταλός ευρωβουλευτής, Τζιαλούκα Μπουανάνο, επιτέθηκε στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Ο Ιταλός ευρωβουλευτής ρώτησε τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αν έχει πάει ποτέ να αγοράσει ένα λίτρο γάλα, ένα κιλό ψωμί κι ένα λίτρο βενζίνη και του επεσήμανε ότι ο κόσμος χρειάζεται απαντήσεις!
Στη συνέχεια, δείχνοντας του τις σημαίες της Ε.Ε και της Γερμανίας, ο Ευρωβουλευτής είπε:
«Αυτή η σημαία είναι της Γερμανίας και αυτή της είναι της Ευρώπης. Δεν θέλω να πεθάνω ως Γερμανός. Ή Ευρώπη ή Γερμανία. Αν συνεχίσουμε έτσι η Ευρώπη μικραίνει, μικραίνει όμως και για τη Γερμανία. Η Γερμανία είναι αυτή που πρέπει να μικρύνει. Δεν μπορεί να διατάζει όλη την Ευρώπη. Εχουμε ήδη δει τι έφερε στην Ευρώπη ο ναζισμός. Δεν θέλουμε τώρα οικονομικό ναζισμό. Θα πρέπει να αλλάξουμε λιγάκι την πορεία των πραγμάτων», τόνισε.
Και πρόσθεσε στη συνέχεια κρατώντας ένα χαρτί υγείας στο ένα χέρι και ένα χαρτονόμισμα του ευρώ στο άλλο: «Βλέπετε εδώ άλλα παραδείγματα: Το χαρτί υγείας από τη μία και το ευρώ από την άλλη, έχουν καταντήσει να είναι το ίδιο με τη δουλειά σας. Δεν πάει πουθενά η Ευρώπη, δεν κάνετε αυτό που ενδιαφέρει τον λαό. Θα πρέπει να παραιτηθείτε και να ζητήσετε συγνώμη από την Ελλάδα για όσα κάνετε. Να ζητήσετε συγγνώμη από όλη την Ευρώπη διότι με τις οικονομικές σας επιταγές μας οδηγείτε σε σύγκρουση».


Read more: http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/604431/eyrovoyleytis-yper-tis-elladas-evgale-xarti-ygeias-kai-zitise-apo-ton-gioynker-na-paraitithei#ixzz3fCLKHdKG