Καλώς ήλθατε στην κόλαση του ΝΑΙ ! Υπήρχε και υπάρχει σχέδιο πτώσης της Κυβέρνησης

Ετοιμάζουν το πάρτι της ζωής τους ...με την ζωή σου !

Τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες εβδομάδες στην χώρα δύο πράγματα δείχνουν . Υπήρχε και υπάρχει σχέδιο πτώσης της κυβέρνησης είτε επέλεγε την συμφωνία τελεσίγραφο είτε όπως σωστά έκανε πήγε στο δημοψήφισμα να εκφράσει ο λαός απλά την δική του θέση . Μια θέση που η κυβέρνηση θα σταθμίσει και θα πράξει αναλόγως.

Ο Τσίπρας και οι επιτελείς του ήξεραν τι παίζει . Ηξεραν και ξέρουν καλά οτι απο την εκλογή τους με την αβίαστη βούληση του λαού  ....θα πάλευαν για να κυβερνήσουν ! Και οι εξελίξεις τους επιβεβαιώνουν . Ο βρώμικος πόλεμος γίνεται εδώ και πέντε μήνες ! Απλά τώρα κορυφώνεται με όλα τα μέσα . Κλειστές τράπεζες , ομοβροντία ενότητας από όλο το διαπλεκόμενο σύστημα , διαρροές στους βουλευτές των ΑΝΕΛ και ποιος ξέρει τι μέχρι και το Σάββατο ακόμα και την Κυριακή του δημοψηφίσματος . 
Οταν έγκυρα και όχι διαπλεκόμενα διεθνή μέσα αποκαλύπτουν αυτά που αποκαλύπτουν  για τα σχέδια πτώσης της κυβέρνησης οχι σήμερα αλλά όλο αυτό το πεντάμηνο δεν είναι τυχαίο . Βέβαια οι εσωτερικοί εργολάβοι της ενημέρωσης και όχι μόνο ...κάνουν τα πάντα να κερδίσουν κόσμο από το φόβο και την τρομοκρατία .
Ειτε έτσι είτε αλλιώς το σχέδιο είναι να πέσει με κάθε τρόπο ή κυβέρνηση, είναι σε εξέλιξη .
Είτε έτσι είτε αλλιώς με το ΝΑΙ ή με το σπάσιμο της δεδηλωμένης  της κυβέρνησης συνεργασίας, που το βλέπουμε πλέον ορατά από σήμερα,με το ρήγμα στους ΑΝΕΛ τα μνημόνια θα επιβληθούν η λιτότητα θα συνεχιστεί , η ανεργία θα αυξηθεί , οι συντάξεις θα εξανεμισθούν , οι μισθοί θα πάνε τα 300 ευρώ , τα ΑΤΜ και οι τράπεζες θα είναι ανοικτές να πληρώνονται στην ώρα τους οι συντάξεις φιλοδωρήματα , οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι θα πεθαίνουν σπίτια τους από την πείνα, και οχι στις ουρές των ΑΤΜ των κλειστών τραπεζών , οι τράπεζες και η εφορία τα ασφαλιστικά ταμεία θα παίρνουν τα σπίτια και τις περιουσίες των φτωχών και των μικροεπαγγελματιών , ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ...ΑΝ Θέλεις να υπάρχει ελπίδα για κάτι καλύτερο ΨΗΦΙΣΕ ΠΕΡΙΦΑΝΑ ΟΧΙ ! 
Σε εκφοβίζουν οτι θα μας βγάλουν από το ΕΥΡΩ ! Θέμα τέτοιο δεν υπάρχει ! Απλά θέλουν και τα ρέστα σου από τα ΕΥΡΩ.
Γιαυτό σκούζουν και σε τρομοκρατούν με κάθε μέσο ! Θέλουν να διασφαλίσουν στο διηνεκές οτι αυτοί είναι η άρχουσα τάξη ...και μπορούν να κλέβουν , να μένουν ατιμώρητοι , να κάνουν μπίζνες σε μια χώρα μπανανία ...
Τώρα κλαίνε δήθεν για το μέλλον σου ! Τους πιστεύεις ! Απλά στην ουσία  γελάνε ...για το πάρτι που σου ετοιμάζουν μετά !