Η νέα ωραία και Συριζαία τηλεπερσόνα ...Αναστασία ανεβάζει την πολιτική αδρεναλίνη στο κόκκινο!

Διατηρώντας την ορμή και την αγωνιστική προθυμία της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, η Αναστασία (Νατάσα) Γιάμαλη είναι ίσως η πιο χαρακτηριστική περσόνα που έφερε στην τηλεόραση ο άνεμος της αναζωογόνησης, ο οποίος φυσικά πνέει πάντοτε εξ αριστερών.
http://www.protothema.gr/
Η πληθωρική, γεμάτη ενέργεια και πάθος Αναστασία ρίχνεται με ζήλο στην καθημερινή μάχη των τηλεοπτικών πάνελ υποστηρίζοντας με ζήλο την κυβερνητική πολιτική.



Παράλληλα, συνεχίζει την καυστική αρθρογραφία της στην εφημερίδα «Αυγή», είτε με συνεντεύξεις και ρεπορτάζ γύρω από την εγχώρια και διεθνή επικαιρότητα (καλύπτει το διεθνές ρεπορτάζ και το υπουργείο Εξωτερικών), είτε με κείμενα λιγότερο τυποποιημένα, που διαπνέονται από μια εσάνς lifestyle, τόση όση ακριβώς χρειάζεται η «κόκκινη Αναστασία» ώστε να πικάρει με δηκτικό σαρκασμό τους «συντρόφους φιλελέδες και τις συντρόφισσες φιλελούδες», όπως αποκαλεί αυτούς που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο «Μένουμε Ευρώπη» την προηγούμενη Πέμπτη.



Η νεαρά, ευειδής, καστανόξανθη Αναστασία γνωρίζει την Ευρώπη από πρώτο χέρι, καθώς σπούδασε στη Μεγάλη Βρετανία. Η πανεπιστημιακή της διαδρομή ακολούθησε τη μελέτη της νομικής επιστήμης και της πολιτικής επικοινωνίας, την οποία σπούδασε μάλιστα στο περιβόητο ως «ιπποφορβείο του καπιταλισμού», πλην καθ’ όλα έγκριτο London School of Economics. 



Αναστασία Γιάμαλη
Η πληθωρική Αναστασία Γιάμαλη είναι το πιο χαρακτηριστικό new entry στα τηλεοπτικά πάνελ


Επιστρέφοντας στην Ελλάδα η Αναστασία Γιάμαλη αρχικά εργάστηκε σε μια εταιρεία παραγωγής, ενώ το 2011 ξεκίνησε να συνεργάζεται ως μαθητευόμενη δημοσιογράφος στην «Αυγή», όπου και μυήθηκε στα μυστικά του λειτουργήματος όπως αυτό ασκείται στην πράξη. 


Οσον αφορά στην κομματική της στράτευση, η γλυκιά Αναστασία προέρχεται από τη Νεολαία του Συνασπισμού, εν συνεχεία υπήρξε ενεργό μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σήμερα συμμετέχει στο τμήμα ΜΜΕ της παράταξης. Οπως λέει η ίδια, «είμαι Συριζαία μέχρι το κόκκαλο» και θεωρεί τον εαυτό της ταγμένο στην υπόθεση της κοινωνικής ανατροπής.

Το όνομά της εμφανίστηκε μεταξύ των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων στον Νότιο Τομέα της Αττικής, καθώς η οικογένειά της κατοικεί στη Γλυφάδα, αν και οι καταβολές της είναι από τη Μάνη.