Κάννες: Τα πιο καυτά μοντέλα βάζουν φωτιά στην πίστα φιλανθρωπικού γκαλά

Η Kendall Jenner, η Jourdan Dunn, η Karlie Kloss, η Lara Stone και η Gigi Hadid έβαλαν φωτιά στην πίστα ενός φιλανθρωπικού γκαλά που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Καπ Ντ' Αντίμπ των Καννών με τίτλο «Cinema Against AIDs».





Τα πανέμορφα μοντέλα πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα στους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων γνωστοί ηθοποιοί, τραγουδιστές και καλλιτέχνες, όταν αποφάσισαν να χορέψουν όλες μαζί, ντυμένες με τις σέξι τουαλέτες τους.

Η βραδιά περιλάμβανε μία επίδειξη μόδας, μία δημοπρασία αλλά και μία συναυλία όπου συμμετείχαν οι Charli XCX, Mary J Blige και Andrea Bocelli.

Διάσημοι αστέρες του κινηματογράφου δώρισαν έργα τέχνης ώστε να δημοπρατηθούν για την υποστήριξη του οργανισμού amfAR, του ιδρύματος ερευνών για το AIDS που φιλοδοξεί να βρει μία θεραπεία για την ασθένεια μέχρι το 2020.

Ο Leonardo DiCaprio προσέφερε ένα κλασικό κομμάτι Banksy από την προσωπική συλλογή του, ενώ η Eva Longoria αγόρασε ένα πορτραίτο της Elizabeth Taylor που φιλοτέχνησε ο Andy Warhol στην τιμή των 550.000 ευρώ.

http://www.protothema.gr/