Γιώργος Πολυχρονίου: Ρίχνει «βόμβα» για τον χωρισμό του με τη Μάγκυ και τον ρόλο του Γκλέτσου

Ο Γιώργος Πολυχρονίου και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου υπήρξαν ένα από τα πιο συζητημένα, φωτογραφισμένα ζευγάρια της δεκαετίας του 90. Ο έρωτας τους, μέτρησε μια δεκαετία, και το τέλος του γάμου τους ήταν επεισοδιακό. 


Στο govastileto.gr ο δημοφιλής ραδιοφωνικός παραγωγός σε αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε είχε αναφερθεί και στο τέλος του γάμου τους. Μπορεί ακόμα και σήμερα να μην έχουν πάρει διαζύγιο, διατηρούν πλέον φιλικές σχέσεις. Ο G-Poly σε νέα εξομολόγησή του στο «ΕΓΩ» αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της σχέσης του, του χωρισμού τους αλλά και την εμπλοκή του Απόστολου Γκλέτσου. 

- Η πιο δυνατή σου σχέση ήταν η Μάγκυ Χαραλαμπίδου;


«Τη Μάγκυ την αγαπούσα. Και την αγαπώ ακόμη. Είχαμε καταπληκτική σχέση. Ταιριάζαμε πολύ. Ήταν ιδανική, μοναδική, υπέροχη σχέση. Με τη Μάγκυ ταρακουνήθηκα σοβαρά» λέει ο Γιώργος Πολυχρονίου.

- Δεν σε ενοχλούσε που είχε μια αρκετά έντονη δημόσια εικόνα;
«Όχι. Της έδωσα και την άδεια να κάνει στο «Playboy» την πρώτη της γυμνή φωτογράφηση»

- Σε ρώτησε;

«Εννοείται. Μετά, όταν χωρίσαμε, έκανε άλλες δύο.»

- Η Μάγκυ δεν έχει παιδιά. Τσάμπα χωρίσατε!


«Την... καταράστηκε ο αστρολόγος. Μου είχε πει «Είσαι καλό παιδί, έχεις οδηγό, είσαι και Σαββατογεννημένος και όποιος σε πειράξει θα έχει κακή τύχη. Από φυλακή, καταστροφή έως και θάνατο». Όντως όσοι με έχουν πειράξει πάρα πολύ δυνατά, δεν υπάρχουν.»

- Σε πείραξε που σε χώρισε;

«Είναι παράξενη ιστορία. Σας είπα την αιτία. Η αφορμή ήταν λίγο αναξιοπρεπής. Γιατί το σπίτι της Μυκόνου το έγραψα στο όνομα της κόρης μου. Μη σας λέω τέτοια τώρα. Η μάνα της μας τα έφτιαξε, δηλαδή επέσπευσε τη σχέση μας, και η μάνα της μας χώρισε. Αυτό είναι σίγουρο. Το λέω ακόμη στη Μάγκυ.»

- Θυμάσαι την εποχή του χωρισμού σας;

«Ήταν την περίοδο 1999-2000. Παρουσίαζα το πρωινό του Μega. Όταν διαπίστωσα τι συνέβη, μου είπε και κάποια πράγματα ένας φίλος, στενοχωρήθηκα πολύ. Όχι ότι μου έκανε κάποια απίστευτη ατιμία. Απλώς, για να ξεφύγει, έκανε κάτι επαφές περίεργες. Βραχυπρόθεσμες. Δύο μηνών. Ήταν τρομερό.»

- Θεώρησες προκλητικό ότι η επόμενη της σχέση ήταν με τον Απόστολο Γκλέτσο, ένα επίσης αναγνωρίσιμο πρόσωπο;

«Αυτό εννοούσα παραπάνω.»
http://www.zougla.gr/