Προφυλακίστηκε ο Αιμίλιος Κοτσώνης πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας του Ολυμπιακού

Τον δρόμο προς τη φυλακή πήρε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αιμίλιος Κοτσώνης, πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας του Ολυμπιακού, για την πολυσυζητημένη υπόθεση με τους δύο τόνους ηρωίνης που μεταφέρθηκαν με το πλοίο «NOOR 1» από τον περσικό κόλπο στην Ελευσίνα.


Ο στενός φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την πολύωρη απολογία του στην ανακρίτρια Πειραιώς ως φυσικός αυτουργός. Κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του στις δικαστικές αρχές, σημειώθηκε επεισόδιο με πρωταγωνιστές σωματώδεις άνδρες και έναν εικονολήπτη, ο οποίος προπηλακίστηκε στην προσπάθειά του να καταγράψει τα πλάνα. 

Τον δρόμο προς τη φυλακή πήρε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αιμίλιος Κοτσώνης, πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας του ΟλυμπιακούΑρχικά ο επιχειρηματίας είχε καταθέσει για την υπόθεση ως μάρτυρας. Αργότερα όμως μετατράπηκε σε κατηγορούμενος μετά τη συμπληρωματική απολογία που έδωσαν άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ο εφοπλιστής Ευθύμιος Γιαννουσάκης ήταν το πρόσωπο το οποίο κατονόμασε τον Α. Κοτσώνη ως εμπλεκόμενο στη σοβαρή αυτή υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι κ. Κοτσώνης στο παρελθόν είχε δεχθεί βομβιστική επίθεση με χειροβομβίδα σε έκθεση αυτοκινήτων που διατηρούσε στο Παλαιό Φάληρο. Παράλληλα, τη Δευτέρα, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 30.000 ευρώ ο εφοπλιστής Παναγιώτης Φάρος στον οποίο ανήκε το πλοίο «NOOR 1». 
http://www.zougla.gr