Παροδικά αυξημένες νεφώσειςμε πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών στα Δωδεκάνησα και στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών στα Δωδεκάνησα και στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε το Σάββατο 30 Μαΐου 2015.
Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 27 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 27 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 26 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.