Ο πατέρας κλείδωσε τις ζωηρές κόρες έξω από το σπιτί και η ΕΛΑΣ τον συνέλαβε!

Ένα απίστευτο ενδοοικογενειακό περιστατικό απασχολεί από τις πρωινές ώρες την εισαγγελία του Ηρακλείου Κρήτης, καθώς δυο αδελφές μήνυσαν τους γονείς, επειδή τις κλείδωσαν έξω από το σπίτι.




Το περιστατικό που συνέβη στην περιοχή Μοιρών του Ηρακλείου Κρήτης, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στην περιοχή αφού οι έφηβοι υποστηρίζουν τα δυο κορίτσια, ενώ κάποιοι γονείς που βρέθηκαν σήμερα το πρωί στα δικαστήρια, δικαίωσαν με τα λόγια τους, την πράξη των δυο γονιών – κατηγορούμενων.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα όταν οι δυο αδελφές  μετά από τη βραδινή τους έξοδο, επέστρεψαν στο σπίτι και διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να ξεκλειδώσουν την πόρτα επειδή ο πατέρας τους, είχε αλλάξει κλειδαριά.



Στη συνέχεια, χτύπησαν την πόρτα και τους ζήτησαν να ανοίξουν αλλά ο πατέρας ήταν αμετάπειστος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα των κοριτσιών είχε ρόλο διαμεσολαβητή χωρίς όμως να μπορέσει να γεφυρώσει τις... αντιμαχόμενες πλευρές.

Όταν οι δυο αδελφές διαπίστωσαν ότι θα αναγκαστούν να διανυκτερεύσουν ...στο δρόμο, κατευθύνθηκαν προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου στράφηκαν εναντίον των γονιών τους.



Στη συνέχεια, ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει στη σύλληψη των δυο γονιών! 

Το πρωί οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου.

Η δίκη θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί ενώ το Δικαστήριο αποφάσισε την άρση της προσωρινής κράτησης των γονέων, με την προϋπόθεση όμως ότι θα διανυκτερεύσουν σε περιοχή κοντά στο Ηράκλειο.  
http://www.protothema.gr/