Ειχε κάνει πρόβα για την πτήση του θανάτου...μια μέρα πριν Λούμπιτς

Νέο δημοσίευμα της γερμανικής «Bild» ισχυρίζεται ότι ο Αντρέας Λούμπιτς, ο πιλότος που έριξε ηθελημένα το αεροσκάφος της Germanwings στις γαλλικές Άλπεις τον περασμένο Μάρτιο, παρασύροντας στον θάνατο 150 ανθρώπους, ενδεχομένως αποπειράθηκε να προβεί στην ίδια πράξη στην ακριβώς προηγούμενη πτήση που βρισκόταν στο πιλοτήριο.



Ο Αντρέας Λούμπιτς, ο πιλότος που έριξε στις γαλλικές Άλπεις το αεροσκάφος της Germanwings, ενδεχομένως να έκανε... πρόβα στην αμέσως προηγούμενη πτήση, σύμφωνα με την «Bild»Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Bild», ο Λούμπιτς είχε ήδη πραγματοποιήσει έναν ελιγμό καθόδου κατά τη διάρκεια της προηγούμενης πτήσης, από Ντίσελντορφ προς Βαρκελώνη. H προκαταρκτική έκθεση που  αναμένεται να δώσει σήμερα στη δημοσιότητα το γαλλικό Γραφείο Ερευνών και Αναλύσεων (ΒΕΑ) αναφέρει ότι μια «πτήση ελεγχόμενης καθόδου μερικών λεπτών, αδικαιολόγητη» πραγματοποιήθηκε σε αυτήν την πτήση, την ημέρα της συντριβής, στις 24 Μαρτίου, ενώ ο Αντρέας Λούμπιτς βρισκόταν στο πιλοτήριο, γράφει η εφημερίδα με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη Γερμανία, επικαλούμενη πηγές προσκείμενες στο ΒΕΑ.

«Προκύπτει σαφώς» από την έκθεση ότι ο Λούμπιτς άρχισε αυτήν την κάθοδο, ενώ το αεροσκάφος το οποίο είχε απογειωθεί από το Ντίσελντορφ κατευθυνόταν στη Βαρκελώνη, γράφει η «Βild».

«Δεν αποκλείεται (ο Λούμπιτς) να μην ήθελε να κάνει απλώς μία πρόβα (συντριβής κατά την πτήση Ντίσελντορφ-Βαρκελώνη), αλλά να ήθελε να υλοποιήσει την πράξη του», σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα.