Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες περιμένουμε την Κυριακή 3 Μαΐου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 15 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο η μέγιστη θα φτάσει τους 26-27 βαθμούς), 17 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 15 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα στα δυτικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.
Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.