Υπόθεση Άννυ: Συνελήφθη η 27χρονη “ψυχίατρος” αφού έκανε ρόμπα το Μega και την δημοσιογραφία της τηλεθέασης !

Στη Νέα Μάκρη συνελήφθη για διασπορά ψευδών ειδήσεων η 27χρονη που παρίστανε την ψυχίατρο του ΟΚΑΝΑ. Οδηγείται στον Εισαγγελέα. Νωρίτερα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 27χρονη που εκμεταλλεύτηκε την υπόθεση της δολοφονίας της 4χρονης Άννυ και διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις, συνελήφθη στην περιοχή της Νέας Μάκρης και οδηγείται στο αυτόφωρο.
Η φερόμενη ως “Μαρία Καλογεροπούλου”, φέρεται να παραδέχθηκε στους αστυνομικούς την εξαπάτηση και δήλωσε πως προσποιήθηκε ότι ήταν ψυχίατρος που παρακολουθούσε για λογαριασμό του ΟΚΑΝΑ την οικογένεια της μικρής Άννυ, γιατί ήθελε να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη γύρω από θέματα κακοποίησης παιδιών.
Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα δήλωνε ότι ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ, είχε ζητήσει από τον εισαγγελέα να αφαιρέσει την επιμέλεια της μικρής 'Αννυ από τους γονείς της.
Οι καταγγελίες στις οποίες η εν λόγω γυναίκα προέβη εμφανιζόμενη σαν ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ δεν έχουν βάση και είναι χαρακτηριστικό ότι η γυναίκα που τις έκανε δεν έχει εντοπιστεί, ενώ δηλώθηκε και κλοπή του κινητού τηλεφώνου από το οποίο έγιναν οι κλήσεις.