To πρώτο "αρχιερατικό μνημόσυνο" του Ψυχάρη ...στους μνημονιακούς διεφθαρμένους με τα εργολαβικά του Κατρούγκαλου !


Ως μέγας αρχιερέας της διαπλοκής ...ο Ψυχάρης και το μητροπολιτικό κέντρο  της διαπλοκής του ΔΟΛ δεν θα μπορούσαν να μείνουν με άδεια χέρια ...Την ώρα που η κυβέρνηση δίνει την μάχη για την ρευστότητα και την ανάταση της οικονομίας επιλέχθηκε ένας ευάλωτος στόχος . Η δικηγορική εταιρία του Κατρούγκαλου  και η ειδίκευσή της με το δημόσιο δίκαιο .
Ετσι τον έψαξαν από παντού.
Τώρα θα μας πείτε ποιος έχει δίκιο. Ο δημοσιογράφος που ελέγχει το παρελθόν του πολιτικού ...που ηγείται του υπουργείου της δημόσιας διοίκησης ή ο υπουργός που ως ελεύθερος επαγγελματίας και πριν γίνει υπουργός αναλάμβανε υποθέσεις πολιτών και φορέων με το δημόσιο  ( και με τον συνηθισμένο τρόπο που ακολουθούν όλα τα δικηγορικά γραφεία σε αυτές τις υποθέσεις τα λεγόμενα εργολαβικά ) 
Ουτε ο ένας ούτε ο άλλος . Και είναι απλό .
Γιατί όλοι ήξεραν τι δουλειά έκανε ο υπουργός  πριν γίνει υπουργός . 
Αλλά και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας ήξεραν ότι βάζοντας σε μια τέτοια θέση τον  Κατρούγκαλο θα γίνονταν στόχος και η κυβέρνηση και ο ίδιος  ο υπουργός...σε σχέση με το επαγγελματικό του παρελθόν.
Και βέβαια "σκούζουν" τώρα ΠΑΣΟΚοι και Σαμαρικοί  ! 
Τι είναι πιο σωστό.  
Η κυβέρνηση και ο ίδιος ο Τσίπρας να δει τώρα ξανά ποιους έχει υπουργούς και με ποια χαρτοφυλάκια .
Γιατί ο Κατρούγκαλος ήταν η αρχή ... 
Τους ψάχνουν από παντού...
Και μπορεί κανείς από τους ΠΑΣΟΚΟΣΑΜΑΡΑΔΕΣ να μην γίνεται πιστευτός τώρα ...αλλά μελλοντικά  η σύγκρουση συμφερόντων θα μεγαλώνει ...πολίτες θα θίγονται από πολιτικές της κυβέρνησης και όλες αυτές οι υποθέσεις θα γίνονται μπούμερανγκ για την κυβέρνηση.

Ετσι από τα σημερινά μνημόσυνα ...μπορεί να φθάσουμε στις νεκραναστάσεις ! 
Οπότε ας αφήσουν το ηθικό και δίκαιο και ας πάνε στο ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται !