Fashion Show της ΕΛΑΣ μπροστά στη ΓΑΔΑ ...με τις τρομοκράτισσες με τα μαύρα και τα μαύρα μαντίλια !

Να γίνονται και αυτά επί ΣΥΡΙΖΑ πολύ δεν πάει...Αλλο  η δουλειά της αστυνομίας ...άλλο τα show αυτά που τα χορτάσαμε επί επάρατου μνημονιακής συγκυβέρνησης . Θέμα 

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, η Αγγελική Σπυροπούλου, η οποία συστηνόταν στο νησί ως Έφη Στατίδη, είχε βρει καταφύγιο σε κατοικία της οικογένειας Τσάκαλου. Οι Γεράσιμος και Χρήστος Τσάκαλου έχουν προφυλακιστεί για συμμετοχή στους Πυρήνες. 
Πριν από τη σύλληψη της 22χρονης, η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου είχε προσέλθει ενώπιον του Εφέτη ανακριτή για να δηλώσει πως δεν έχει καμία εμπλοκή στις υποθέσεις «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και Χριστόδουλου Ξηρού, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα, πως βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στη διάθεση της Δικαιοσύνης για οτιδήποτε χρειαστεί.

Ακούγοντας τα όσα είχε να πει, ο ανακριτής ζήτησε να εμφανιστεί εκ νέου ενώπιον του την Παρασκευή και να δώσει κατάθεση. Ωστόσο, η σύλληψη της Αγγελικής Σπυροπούλου στη Σαλαμίνα, άλλαξε τα δεδομένα. Μόλις η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου βγήκε από το γραφείο του ανακριτή, αστυνομικοί την πλησίασαν και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει.