Nέο ΤΖΑΚ ΠΟΤ για πρόεδρο Δημοκρατίας. 2-3 εκατ κατάγγειλλε ο Π Χαικάλης !


Ο Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε στο Πρωινό ΑΝΤ1 ότι του έχει γίνει πρόταση ύψους 2- 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, συμπλήρωσε ότι υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό που επιβεβαιώνει την απόπειρα.

Νωρίτερα ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1 ανέφερεότι έχει γίνει μάρτυρας σε απόπειρα χρηματισμού εν ενεργεία βουλευτή της αντιπολίτευσης. Ο καλλιτέχνης χωρίς να αναφέρει ούτε τον βουλευτή, ούτε τον υπαίτιο του χρηματισμού είπε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα μετά από πού κατήγγειλε η κ.Ξουλίδου.
«Αν αυτά τα πράγματα δεν ήταν κατατεθειμένα στη Δικαιοσύνη δε θα τα έλεγα. Δεν είναι υποχρεωτικό όλα αυτά να προέρχονται από συγκεκριμένη πολιτική δύναμη. Αυτό δε σημαίνει ότι πρόκειται για πολιτικούς. Δεν ξέρω το πρόσωπο», είπε σχετικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης είχε καταθέσει το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στον εισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο το οπτικοακουστικό υλικό που λέει ότι έχει , ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της εισαγγελίας, αρνήθηκε να κατονομάσει το πρόσωπο που, όπως υποστηρίζει, προσπάθησε να τον δωροδοκήσει παρότι  ρωτήθηκε επισταμένως.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εισαγγελίας, από το οπτικοακουστικό υλικό δε φαίνεται καθαρά το πρόσωπο που ο Παύλος Χαϊκάλης υποστηρίζει ότι προσπάθησε να τον δωροδοκήσει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την εισαγγελική έρευνα δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να επιβεβαιώνεται η καταγγελία.

http://www.antenna.gr/