H 7h τέχνη υποκλίνεται στην Ντουβλη και την καλεί για ΟΣΚΑΡ στο LAS VEGAS !

Eνα... Οσκαρ για τη Μαριάννα Ντούβλη! Η ταινία «Αποπλάνηση στη Σαντορίνη», στην οποία πρωταγωνιστεί -μεταξύ άλλων- η πληθωρική Ελληνίδα, επιλέχθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες και φιγουράρει στη λίστα με τις υποψηφιότητες για βραβεία AVN, γνωστά και ως τα «Οσκαρ της πορνογραφίας».
Πρόκειται για μια διοργάνωση που μετρά περισσότερα από τριάντα χρόνια και αφορά ταινίες hardcore ερωτικού περιεχομένου από την Αμερική και όχι μόνο. Η φετινή απονομή, στην οποία πρώτη φορά συμμετέχει η ελληνική εταιρία Sirina, θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο κοσμοπολίτικο Λας Βέγκας.
Κόκκινο χαλί

Το κόκκινο χαλί θα στρωθεί στις 24 Ιανουαρίου του 2015 στην είσοδο του «Hard Rock Hotel & Casino» και θα παρελάσουν σε αυτό σκηνοθέτες και παραγωγοί της βιομηχανίας του πορνό και φυσικά οι μεγαλύτεροι πορνοστάρ του πλανήτη. Εκεί θα βρίσκεται βεβαίως και ο δικός μας Δημήτρης Σειρηνάκης, ο οποίος έβαλε τη σφραγίδα του στο φιλμ «Αποπλάνηση στη Σαντορίνη» που είναι υποψήφιο στην κατηγορία των ξενόγλωσσων παραγωγών. Το site της εταιρίας Sirina κάνει λόγο για τεράστια επιτυχία, αφού δεν έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν να συμμετάσχει στην εν λόγω διοργάνωση ελληνικό προϊόν. «Είναι κάτι πρωτόγνωρο το ότι επιλέχθηκε η εταιρία ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές για να προταθεί για το βραβείο απέναντι στους κολοσσούς της πορνογραφίας Private, Marc Dorcel, Harmony, Evil Empire, Wicked και Rocco Sifredi» σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Η νέα ζωή στο Μεξικό με εκατομμυριούχοΚΑΝ' ΤΟ όπως η Τζούλια! Εδώ και περίπου έναν χρόνο η Μαριάννα Ντούβλη... αγνοείται. Μόνον οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός της γνωρίζουν ακριβώς τι κάνει και πού βρίσκεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πληθωρική ξανθιά, που έγινε πρώτο θέμα όταν γύρισε την πρώτη ερωτική ταινία της, το «Sex in the City of Athens», ακολούθησε το παράδειγμα της πρώτης διδάξασας Τζούλιας Αλεξανδράτου και ζει πλέον στο εξωτερικό μια ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ανθρωπος από το περιβάλλον της μας αποκάλυψε ότι μένει πλέον στο Μοντερέι του Μεξικού, πατρίδα του νέου συντρόφου της, ο οποίος λέγεται πως είναι πολυεκατομμυριούχος.