Αυτοκτόνησε επιχειρηματίας θύμα τοκογλύφων !!!

Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία της Λέσβου από την αυτοκτονία του πρώην εμπόρου αυτοκινήτων ιδιοκτήτη της «Αυτοκίνησης» Θανάση Μαντζουράνη.

Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το LesvosNews.gr – εκτός από τα αρχικά του ονόματός του, δεν δημοσιεύσαμε άλλα στοιχεία, ούτε και τη φωτογραφία του, με δεδομένο ότι εκτός από τη μητέρα του, δεν γνώριζε κανείς άλλος δικός του άνθρωπος την τραγική είδηση – ο άτυχος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του, όταν χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό καλώδιο, κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι της μητέρας του στο Βουναράκι.
Ο αυτόχειρας φαίνεται να είχε προσχεδιάσει την απονενοημένη πράξη του αφού πριν φτάσει στην αποτρόπαια πράξη του είχε στείλει τη μητέρα του στο μίνι – μάρκετ της γειτονιάς του για να του πάρει τσιγάρα και η οποία όταν επέστρεψε βρέθηκε μπροστά στη σοκαριστική εικόνα με το παιδί της κρεμασμένο.
Το  LesvosNews.gr κάνει ενδελεχές ρεπορτάζ για το τραγικό αυτό περιστατικό με δεδομένο ότι ο αυτόχειρας είχε πέσει παλαιότερα θύμα τοκογλύφων, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένα οικονομικό κραχ στην αγορά της Λέσβου το οποίο συμπαρέσυρε και πολλούς άλλους επιχειρηματίες.
Ο Θανάσης Μαντζουράνης πάλευε όλο αυτό τον καιρό με νύχια και με δόντια να ξεμπλέξει από αυτή την ιστορία πληρώνοντας από τη μικρή αναπηρική σύνταξη που εισέπραττε όλες του τις υποχρεώσεις.
Παρ” όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε μεγάλα οικονομικά προβλήματα, αφού ενώ είχε κερδίσει τις περισσότερες δικαστικές μάχες και του οφείλονταν σημαντικά χρηματικά ποσά, εν τούτοις οι οφειλέτες του δεν ανταποκρινόταν στις υποχρεώσεις τους, με αποτέλεσμα ο Θανάσης Μαντζουράνης να στριμώχνεται ολοένα και περισσότερο.
Αλλά ακόμα και μετά από αυτά, αιφνιδιαστήκαμε όλοι από την τραγική αυτή είδηση, αφού ο Θανάσης Μαντζουράνης ήταν από τη φύση του ένας πολύ αισιόδοξος άνθρωπος και πάντοτε έδινε τις δικές του μάχες από τις οποίες έβγαινε νικητής.
Τι ήταν λοιπόν αυτό που τον οδήγησε στην απονενοημένη αυτή πράξη του;
Αναγκάστηκε να καταφύγει στην έσχατη αυτή λύση λόγω πιέσεων;
Τον οδήγησαν κάποιοι στην κρεμάλα;
Αργότερα πλήρες ρεπορτάζ με ντοκουμέντα και βίντεο που θα συζητηθούν.