Επιβάτες... σπρώχνουν αεροπλάνο με τα χέρια [βίντεο]

Οι επιβάτες στο αεροδρόμιο του Ιγκάρκα στο βορειότερο τμήμα της περιοχής της Ρωσίας Κρασνογιάρσκ κλήθηκαν να σπρώξουν μέσα στο τσουχτερό κρύο το αεροσκάφος κατά μήκος του διαδρόμου

Μπορεί να ακούγεται σαν κακόγουστο αστείο για τις αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους, αλλά για τους επιβάτες του απομακρυσμένου αεροδρομίου της Σιβηρίας δεν ήταν καθόλου αστείο ότι τους ζητήθηκε μ' αυτές τις ακραίες καιρικές συνθήκες να εγκαταλείψουν το αεροπλάνο και να βοηθήσουν στο σπρώξιμο του αεροπλάνου κατά μήκους της πίστας.
Οι επιβάτες στο αεροδρόμιο της Ιγκάρκα, μιας μικρής πόλης στο βόρειο άκρο της περιοχής Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας, έμαθαν ότι το αεροπλάνο τους είχε κολλήσει στο έδαφος... όπως και η θερμοκρασία που είχε πέσει στους -52C.
Το αεροπλάνο ήταν ένα Tupolev 134 της εταιρίας Katekavia, θυγατρικής της Utair, που είναι μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες της Ρωσίας. Το αεροπλάνο που μετέφερε 74 επιβάτες, απογειώθηκε και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο περιφερειακό κέντρο του Κρασνογιάρσκ. Εκπρόσωπος της Katekavia διέψευσε ότι το αεροπλάνο είχε κολλήσει και είπε ότι ήταν το όχημα που ωθεί το αεροπλάνο το οποίο σταμάτησε να δουλεύει.