Δημοκρατία Κολομβίας . Δείτε πως παζάρευε την ψήφο της Ξουλίδου ο Σούκουρας για τρία εκατομμύρια ευρώ !


Το ΧΩΝΙ, αυτή την Κυριακή, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα ντοκουμέντο-φωτιά! Δείτε με τα μάτια σας και διαβάστε τους διαλόγους που είχε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, με τον Γιώργο Σούκουρα!


Διαβάστε λέξη προς λέξη τις συνομιλίες που οδήγησαν στην καταγγελία-βόμβα για απόπειρα χρηματισμού της βουλευτού, προκειμένου να εγκαταλείψει τους ΑΝ.ΕΛ. και να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ώστε να κερδίσει λίγες μέρες παραμονής στην εξουσία η γαλαζοπράσινη συγκυβέρνηση! Ωστε να συνεχιστούν οι μνημονιακές πολιτικές υπέρ των δανειστών και εις βάρος της ίδιας της επιβίωσης του ελληνικού λαού.
Η συγκλονιστική υπόθεση των 3.000.000 ευρώ που έφερε στο φως ο Πάνος Καμμένος και επιβεβαιώνει απόλυτα Το ΧΩΝΙ της Αντίστασης μόλις τώρα αρχίζει να ξετυλίγεται!
Το ΧΩΝΙ είχε γνώση της υπόθεσης από την πρώτη στιγμή -μετά από ενημέρωση από τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο- και πλέον είναι έτοιμο να δείξει στον ελληνικό λαό την αλήθεια μέσα από το ρεπορτάζ.
Αυτήν την Κυριακή, Το ΧΩΝΙ δημοσιεύει τους επίμαχους διαλόγους από το facebook, που θα βάλουν φωτιά στο πολιτικό σκηνικό!