Ισπανική υποχώρηση για τον Θρύλο με συντριβή 4-0 από την Ατλέτικο (βίντεο γκολ)

Σε «εφιάλτη» εξελίχθηκε για τον Ολυμπιακό το εκτός έδρας παιχνίδι του με την Ατλέτικο Μαδρίτης, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.


Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση στη διοργάνωση την Τετάρτη στο «Βιθέντε Καλντερόν», με αποτέλεσμα να γνωρίσουν βαριά ήττα με 4-0 σκορ από τους «ροχιμπλάνκος», που έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Πλέον, και μετά τη νίκη με 2-0 της Γιουβέντους στην έδρα της Μάλμε, για να καταφέρει η ομάδα του Μίτσελ να προκριθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να νικήσει στο «Καραϊσκάκη» τους Σουηδούς, περιμένοντας παράλληλα ήττα της Γιουβέντους από την Ατλέτικο στο Τορίνο.

Η εστία των Πειραιωτών παραβιάστηκε για πρώτη φορά στο αποψινό ματς από τον Ραούλ Γκαρθία στο 9ο λεπτό, έπειτα από λάθος μεταβίβαση του Ρομπέρτο, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μάντζουκιτς, ο οποίος με χατ-τρικ (38', 62', 65) μετέτρεψε σε υγιεινό περίπατο το παιχνίδι για το συγκρότημα του Σιμεόνε.

Μάλιστα η Ατλέτικο, η οποία δεν κατέβασε ταχύτητα, ακόμη κι όταν είχε... καπαρώσει το «τρίποντο», σημείωσε και πέμπτο γκολ με τον Γκριεζμάν, ωστόσο αυτό ακυρώθηκε, καθώς ο Χιμένεθ ήταν σε θέση οφσάιντ και επηρέαζε την φάση.
http://www.zougla.gr/