Tραγωδία στο Φάληρο Tραμ παρέσυρε και διαμέλισε γυναίκα στον Φλοίσβο


Νεκρή ανασύρθηκε μια αλλοδαπή, η οποία παρασύρθηκε από συρμό του τραμ στο πάρκο του Φλοίσβου.


Ο οδηγός του τραμ δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα μια αλλοδαπή, υπήκοος Αρμενίας, να παρασυρθεί και να διαμελιστεί το σώμα της από τον διερχόμενο συρμόΤο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 07.30 το πρωί, εν μέσω βροχόπτωσης, πολύ κοντά στον σταθμό του τραμ στο πάρκο του Φλοίσβου. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μια ηλικιωμένη γυναίκα από την Αρμενία, η οποία κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στις γραμμές του τραμ, την ώρα που περνούσε από το σημείο συρμός του τραμ. Αυτόπτες μάρτυρες, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν πως ο οδηγός του συρμού δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα το σώμα της γυναίκας να διαμελιστεί και να παραμείνει κάτω από το μπροστινό τμήμα του οχήματος. Το θύμα φέρεται να μην κατάλαβε ότι το τραμ περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί.

Επιτόπου, έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (τέσσερα οχήματα -12 πυροσβέστες) και περιπολικά της αστυνομίας. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης χρησιμοποιήθηκε ειδικό ανυψωτικό μηχάνημα, προκειμένου να σηκωθεί το μπροστινό τμήμα του συρμού και να μπορέσουν οι πυροσβέστες να ανασύρουν το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Η κυκλοφορία στη γραμμή Ασκληπιείο Βούλας - Σύνταγμα και Ασκληπιείο Βούλας - ΣΕΦ έχει διακοπεί στο ρεύμα προς Αθήνα - Πειραιά, ενώ με προβλήματα διεξήχθη η κυκλοφορία στην κάθοδο της λεωφ. Ποσειδώνος, καθώς οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και περιπολικά της αστυνομίας έχουν σταθμεύσει στο ύψος του σταθμού στο πάρκο του Φλοίσβου.

 http://www.zougla.gr