Απ την Siemens στο Μαξίμου και ο φλογερός έρωτας που οδήγησε σε γάμο !

Αντε πάντα τέτοια ... Διαβάστε το κοινωνικοπολιτικό  ρεπορτάζ με άρωμα Siemens ! Tυχαίο ...


Ενας διακριτικός έρωτας που αναπτύχθηκε στα πέριξ του Μεγάρου Μαξίμου κατέληξε σε έναν μυστικό γάμο, που έγινε σε πολύ στενό κύκλο. Το δεξί χέρι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο επίμονος διαπραγματευτής της ελληνικής πλευράς με την τρόικα, Σταύρος Παπασταύρου, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την επικοινωνιολόγο Μάρη Αγαλιώτου, επισημοποιώντας μια φλογερή, όπως λέγεται, σχέση, για την οποία ελάχιστοι γνώριζαν πέρα από τον πολύ μικρό περίγυρο των νεονύμφων. 



Οι λεπτομέρειες για την προετοιμασία του γάμου, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να τελεστεί χθες το απόγευμα, κρατήθηκαν μέχρι την τελευταία στιγμή ως επτασφράγιστο μυστικό, καθώς από τους ελάχιστους καλεσμένους του ζεύγους είχε ζητηθεί να τηρήσουν τους κώδικες εμπιστευτικότητας, ώστε να κρατηθούν μακριά οι παπαράτσι και οι τηλεοπτικές κάμερες που θα κατέκλυζαν τον χώρο από τον οποίο δεν θα μπορούσε να λείψει ο πρωθυπουργός. 
Ο κ. Παπασταύρου, άλλωστε, έχει αναχθεί σε έναν από τους στενότερους συνεργάτες του κ. Σαμαρά. Είναι μάλιστα ο μόνος απ’ αυτούς που βρίσκονται σταθερά δίπλα του τα τελευταία δυόμισι χρόνια και δεν προέρχονται από τον παλαιό πυρήνα των ανθρώπων που είναι μαζί του από την εποχή της Πολιτικής Ανοιξης. 

Αλλά και η επικοινωνιολόγος που έκλεψε την καρδιά του πρωθυπουργικού συμβούλου το τελευταίο διάστημα προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Μέγαρο Μαξίμου, αφού αποχώρησε από τη Siemens, όπου εργάστηκε την τελευταία τετραετία ως διευθύντρια επικοινωνίας και εταιρικών σχέσεων, αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο να αλλάξει τη βεβαρημένη επικοινωνιακά εικόνα της γερμανικής εταιρείας από τις αμαρτωλές μίζες του παρελθόντος.

http://www.protothema.gr/politics/article/419873/erotes-kai-gamos-sto-maximou/