Χάος στο ΜΕGA ! Πλακώνονται οι μέτοχοι για την διεύθυνση των ειδήσεων

Μήλον της έριδος φαίνεται πως είναι στο Mega ο διευθυντής ειδήσεων Χρήστος Παναγιωτόπουλος, καθώς, ο Φώτης Μπόμπολας, σε αντίθεση με τον πατέρα του Γιώργο Μπόμπολα, τον Σταύρο Ψυχάρη και τον Βαρδή Βαρδινογιάννη, που θέλουν να παραμείνει στις ειδήσεις τουλάχιστον έως το τέλος της χρονιάς, ζητάει την απομάκρυνσή του.

 
Δεν είναι τυχαίο σε μια κίνηση που σηματοδοτεί την διαφωνία με τον γιο του ότι ο Γεώργιος Μπόμπολας πήρε μέρος στη σύσκεψη των δημοσιογράφων για την προετοιμασία ων ειδήσεων των 8 και στη συνέχεια κατέβηκε στο κοντρόλ των ειδήσεων, αποχωρώντας όταν άρχισαν τα αθλητικά.
 
Ο Φώτης Μπόμπολας από την πλευρά του, ζήτησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. του καναλιού, τη σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων, με θέμα της αλλαγή των μελών του Δ.Σ.
 
Η κίνηση αυτή του διευθύνοντα συμβούλου του «Πήγασου» δρομολογεί σοβαρές εξελίξεις στο κανάλι της Μεσογείων που ενδεχομένως να οδηγήσουν ακόμη και σε σύγκρουση των μετόχων.
 
Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι το Mega εισέρχεται σε μια περίοδο σοβαρών αναταράξεων καθώς είναι η πρώτη φορά που δεν μπορούν να λύσουν με τρόπο συναινετικό τα προβλήματα του καναλιού
 
Να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Ψυχάρης επρόκειτο να ανακοινώσει στο ΔΣ πρωτοβουλία υπέρβασης της κρίσης προτείνοντας να παραμείνει ο Παναγιωτόπουλος μέχρι το τέλος της χρονιάς και στη συνέχεια να εκτιμηθεί η κατάσταση αλλά δεν πρόλαβε διότι τον αιφνιδίασε ο Φώτης Μπόμπολας με το αίτημα για γενική συνέλευση.
 http://www.topontiki.gr/