Νέος υπουργός Αμυνας ο Δένδιας-Ο Σκρέκας στο Ανάπτυξης

Νέος υπουργός Αμυνας ο Δένδιας-Ο Σκρέκας στο Ανάπτυξης Υπουργός Άμυνας αναλαμβάνει ο σημερινός υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας και στη θέση του στο υπουργείο Ανάπτυξης, τοποθετείται ο βουλευτής Τρικάλων, Κώστας Σκρέκας, με απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.


Ο νέος υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, είχε το μεσημέρι συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και σε συνομιλία με δημοσιογράφους μετά το τέλος της, ανέφερε ότι εκείνος θα φέρει τη Δευτέρα το πρωί στη Βουλή τη ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια και μετά το απόγευμα θα γίνει η ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μέγαρο.
Επίσης είπε ότι ενημερώθηκε από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησής τους ότι είναι η επιλογή του πρωθυπουργού για τη θέση του υπουργού Άμυνας, ενώ είχε τη δυνατότητα να συζητήσει για λίγο και με τον διάδοχό του στο υπουργείο Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, ο οποίος επίσης βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο κ. Δένδιας τόνισε μάλιστα ότι είναι διατεθειμένος να βοηθήσει τον κ. Σκρέκα σε οτιδήποτε εκείνος χρειαστεί επισημαίνοντας ότι τους συνδέει μακρά φιλία.
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντά του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως υπευθύνου θεμάτων ιθαγένειας και μετανάστευσης

http://www.ethnos.gr/