Ωνάσης:«Πη@@ω τη Μαρία Κάλλας, πη@@ω την Τζάκι Κένεντι και είμαι γ@@ω τους πλούσιους»:

Ένα βιβλίο που αναμένεται να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε για τη σχέση του Αριστοτέλη Ωνάση με την Τζάκι Κέννεντι θα δημοσιευτεί σύντομα, διά χειρός του Αμερικανού συγγραφέα Κρίστοφερ Άντερσεν.


Ο τίτλος του είναι «Ο καλός γιος» και το βιβλίο αναφέρεται στον Τζον Φ. Κέννεντι Τζούνιορ και τη μητέρα του Τζάκι.

Όπως αναφέρει ο συγγραφέας, η σχέση του Ωνάση, τον οποίο η οικογένεια Κέννεντι αποκαλούσε «ευρωσκουπίδι», με την Τζάκι ήταν θυελλώδης και ο ίδιος ο μεγιστάνας άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια του πάνω στην πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής.

Απατούσε συνέχεια την Τζάκι

H σχέση του Ωνάση, τον οποίο οι  Κέννεντι αποκαλούσαν «ευρωσκουπίδι», με την Τζάκι ήταν θυελλώδηςΣτο βιβλίο του, ο Άντερσεν ισχυρίζεται ότι ο Έλληνας μεγιστάνας απατούσε κατ’ επανάληψη την Τζάκι, έχοντας ως ερωμένη τη σοπράνο Μαρία Κάλλας. Ακόμη και μετά τον γάμο τους, συνέχιζε να συνευρίσκεται ερωτικά με την Κάλλας και δεν είχε ενδοιασμούς, ούτε έκρυβε την παράλληλη σχέση του.

«Πη@@ω τη Μαρία Κάλλας, πη@@ω την Τζάκι Κένεντι και είμαι γ@@ω τους πλούσιους»: η έκφραση αυτή έμοιαζε να ταιριάζει απόλυτα στον Αριστοτέλη Ωνάση, σύμφωνα με το βιβλίο.

Αξιοσημείωτη είναι η περίοδος, γράφει ο Άντερσεν, κατά την οποία ο Ωνάσης, λίγο μετά τον γάμο του με την Τζάκι Κέννεντι, την εγκατέλειψε στον Σκορπιό και μετέβη στο Παρίσι.

Η Τζάκι, έχοντας διαίσθηση ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, απέστειλε επιστολή στον Αμερικανό τέως αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, τον Ρόζγουελ Γκιλπατρίκ, στην οποία εξέφραζε τον έρωτά της για τον Έλληνα μεγιστάνα.

Η επιστολή έπεσε στα χέρια του Ωνάση, ο οποίος επέστρεψε στον Σκορπιό και έμεινε τρεις εβδομάδες με την Τζάκι. Ωστόσο, έπειτα από το πέρας αυτού του διαστήματος, ο Ωνάσης άρχισε να «βομβαρδίζει» και πάλι τη Μαρία Κάλλας με τριαντάφυλλα και τηλεφωνήματα, φλερτάροντάς τη στενά.

Η σοπράνο τελικά αποδέχτηκε και πάλι τον έρωτά του, όταν εκείνος ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι και την απείλησε ότι θα κατέστρεφε μία υπερπολυτελή Mercedes που ήταν σταθμευμένη έξω από το σπίτι της!
«Συναντιόνταν μέχρι και έναν μήνα πριν από τον θάνατό του. Η αλήθεια είναι ότι η Μαρία Κάλλας ήταν η μοναδική πραγματική αγάπη στη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση. Ήταν η αληθινή σύζυγός του, ακόμα κι αν δεν παντρεύτηκαν ποτέ» αναφέρει ο σοφέρ του Ωνάση, Γιακίντο Ρόζα.
Ένα βιβλίο που αναμένεται να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε για τη σχέση του Αριστοτέλη Ωνάση με την Τζάκι Κέννεντι θα δημοσιευτεί σύντομα, διά χειρός του Αμερικανού συγγραφέα Κρίστοφερ Άντερσεν.

 http://www.zougla.gr