Καραμπόλα με Νταλίκα Και 8 ΙΧ (βίντεο)

Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκλήθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα προς Πειραιά λόγω μεγάλης καραμπόλας στο ύψος της Μεταμόρφωσης.



Λίγο πριν από τις 08.30 το πρωί, μια νταλίκα εξετράπη της πορείας της κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και προσέκρουσε με δύναμη στο προστατευτικό κράσπεδο στα δεξιά του οδικού άξονα, τμήμα του οποίου και «καβάλησε». Στο τροχαίο εμπλέκονται άλλα οκτώ αυτοκίνητα και ένα minibus. Το φορτηγό ήταν γεμάτο σακιά με αλεύρι. Aυτόπτες μάρτυρες, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν πως ορισμένα από αυτά έπεσαν πάνω στα παρμπρίζ και στις οροφές διερχόμενων αυτοκινήτων. Πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο ελαφρά τραυματίες.


Οι πρώτες εικόνες από τον τόπο του συμβάντος δείχνουν σακιά με αλεύρι να βρίσκονται πεσμένα στο οδόστρωμα και την νταλίκα να έχει ακινητοποιηθεί στην άκρη του δρόμου
Ακινητοποιημένα οχήματα σχημάτισαν ουρές πολλών μέτρων, ενώ αστυνομικοί προχώρησαν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Για αρκετή ώρα η διέλευση στο ρεύμα καθόδου γινόταν μόνο από την αριστερή λωρίδα.