Αίτηση αποφυλάκισης έκανε το φερόμενος δολοφόνος του Παύλου Φύσσα !!!!

Προκλητικός ο Γιώργος Ρουπακιάς λίγους μήνες μετά τη δολοφονία Φύσσα και συγκεκριμένα στις 19 Μαρτίου του 2014 ζητάει να αποφυλακιστεί!


Το ιδιόχειρο ντοκουμέντο του κρατουμένου στις φυλακές Μαλανδρίνου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα δημοσιεύει σήμερα το protothema.gr παραμονές της συμπλήρωσης του ενός χρόνου από το χαμό του νεαρού ράπερ στο Κερατσίνι και λίγο πριν την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας μίας υπόθεσης που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο. Μίας δολοφονίας που επί της ουσίας άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για σειρά αποκαλύψεων και εξελίξεων που οδήγησαν και σε προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Στο αίτημά του, το οποίο συνετάχθη πριν λίγους μήνες και υπεβλήθη στο τμήμα βουλευμάτων του Εφετείου Αθηνών εκείνος εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επιθυμεί τη διακοπή της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους στη φυλακή.



Όπως σημειώνει, ουδέποτε στο παρελθόν είχε απασχολήσει τη Δικαιοσύνη και κατά την τελευταία δεκαετία ήταν σε σταθερή δουλειά στην οποία ουδέποτε είχε προβλήματα με συναδέλφους του. Σε άλλο σημείο του ιδιόχειρου αιτήματος που βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας επισημαίνει ότι είναι πατέρας δύο ανήλικων τέκνων ενώ επικαλούμενος την ανεργία της συζύγου του επιθυμεί όπως σημειώνει να εργαστεί προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην στην οικογένειά του.



Ο Ρουπακιάς καταλήγει στην επιστολή του ότι δεν είναι ύποπτος τέλεσης αδικημάτων, έχει λευκό ποινικό μητρώο ενώ επαναλαμβάνει πως είχε έντιμο και έννομο βίο, δεν είναι ύποπτος φυγής καθώς διαμένει σε μόνιμη κατοικία με την οικογένειά του και εργάζεται όπως υπογραμμίζει. Κλείνοντας την επιστολή - αίτημα στο τμήμα βουλευμάτων του Εφετείου Αθηνών για τη διακοπή της προσωρινής του κράτησης σημειώνει πως δεν είχε ούτε την πρόθεση ούτε και τη σκέψη να αφαιρέσει μία ανθρώπινη ζωή δηλώνοντας μεταμελημένος για μία ακόμη φορά: «Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω. Έχω ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια, είναι το μόνο που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή. Δηλώνω την πραγματική μου μεταμέλεια και ζητώ την επιείκεια σας», καταλήγει.

Σημειώνεται ότι η αίτηση απορρίφθηκε.

 http://www.protothema.gr/