Δεκάδες συλήψεις παρκαδόρων σε αυτοσχέδια πάρκινγκ σε νυχτερινα κέντρα

Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων, για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, βραδινές ώρες χθες (20-9) και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, πραγματοποιήθηκε από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων
Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους, στις περιοχές Πειραιά, Αλίμου και Κολωνακίου.
Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη 20 συνολικά ατόμων, εκ των οποίων οι οκτώ ως υπεύθυνοι καταστημάτων και οι 12 ως παρκαδόροι.
Ειδικότερα, οι ανωτέρω καταλάμβαναν παράνομα δημόσια οδό χρησιμοποιώντας για αυτό το σκοπό διάφορα εμπόδια όπως καρέκλες, κώνους, κινητά μεταλλικά εμπόδια, Ι.Χ.Ε. οχήματα και δίκυκλες μοτοσικλέτες, προκειμένου στη συνέχεια να σταθμεύουν στο συγκεκριμένο χώρο τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα εν λόγω καταστήματα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον κατά περίπτωση αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών.
Παράλληλα ενημερώθηκαν οι οικείοι Δήμοι, προκειμένου να επιβάλουν στα ανωτέρω καταστήματα τα προβλεπόμενα  διοικητικά μέτρα.
http://www.koutipandoras.gr/