Ποιά είναι η κυρία που είναι 61 χρόνων!

Δεν δημοσιεύω αυτό το άρθρο ούτε με διάθεση κουτσομπολιού ούτε κριτικής. Απλά εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ από τις φωτογραφίες που δεν κρατήθηκα. Αυτή η γυναίκα είναι παράδειγμα για όλους μας.
Αν προσέχουμε τον εαυτό μας, την διατροφή μας και γυμναζόμαστε όσα χρόνια κι αν περάσουν θα είμαστε «λαμπάδες», όπως η κυρία Λάτση. Μακάρι στα 60 μας να ήμασταν έτσι ή κάπως έτσι.

Θα μου πείτε ότι η Μαριάννα Λάτση είναι επιχειρηματίας, δεν ξέρει τι έχει και όλη μέρα ασχολείται με τον εαυτό της. Λάθος. Η Μαριάννα Λάτση μπορεί να είναι ζάπλουτη αλλά έχει και εκείνη υποχρεώσεις, προβλήματα και έγνοιες. Ποιος είπε ότι οι πλούσιοι δεν ταλαιπωρούνται; Τρία παιδιά έχει η γυναίκα και πάμπολλες υποχρεώσεις, και στεναχώριες.
Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 29 Μαρτίου 1953 και είναι κόρη του μεγιστάνα Γιάννη Λάτση και της Εριέττας Τσουκαλά. Σπούδασε στο Λονδίνο και τη Γενεύη και ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις της οικογένειας. Είναι μέτοχος στην EFG Eurobank ενώ συμμετέχει ενεργά στις δραστηριότητες του ιδρύματος Λάτση.
Τον Νοέμβριο του 1982 παντρεύτηκε τον δάσκαλο θαλάσσιου σκι από τηνΒουλιαγμένη Γρηγόρη Κασιδόκωστα, μετέπειτα δήμαρχο Βουλιαγμένης, με τον οποίο μάλιστα απέκτησε και ένα παιδί τον Πάρι-Xρήστο. Ο πατέρας της εναντιώθηκε αμέσως με τον γάμο αυτό και μετά από πέντε χρόνια, το 1987, η Μαριάννα Λάτση έκανε αίτηση διαζυγίου, η οποία εκδόθηκε μετά από μερικούς μήνες. Λίγο αργότερα σύναψε σχέση με τον ηθοποιό Νίκο Κούρκουλο, ο οποίος χώρισε με την γυναίκα του μετά από είκοσι χρόνια γάμου. Ο πατέρας της όμως και πάλι εναντιώθηκε στον γάμο αυτό με αποτέλεσμα να παντρευτούν μόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της. Μαζί του απέκτησε δύο παιδιά, την Εριέττα και τον Φίλιππο.
Το 2008 βρέθηκε μαζί με τον αδερφό της, Σπύρο Λάτση, στην 68η θέση στη λίστα του περιοδικού Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου με περιουσία 11 δισεκατομμύρια δολάρια.