Europa League: Kρίσιμη αναμέτρηση με Μίντιλαντ απόψε ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός παίζει απόψε στην κατάμεστη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ένα κρίσιμο παιχνίδι  για την είσοδο στους ομίλους του Europa League με την Μίντιλαντ . Το ματς θα μεταδοθεί στις 21:00 από τον ΟΤΕ TV. Δεν θα παίξουν οι Γιώργος Κουτρουμπής και Βίκτωρας Κλωναρίδης που είναι τραυματίες.


Η  20μελής αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Σίλντενφελντ, Νάνο, Χουχούμης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Δώνης, Ρισβάνης, Καρέλης, Πέτριτς, Μπεργκ, Μπούι και Ντίνας.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού επισήμανε στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να την... πατήσουν όπως με τη Σταντάρ καθώς δεν θα υπάρχει άλλη ευκαιρία, ζητώντας μεγάλη προσοχή στο αποψινό παιχνίδι με τη Μίντιλαντ.

«Θέλω να είστε πιο προσεκτικοί στο αυριανό (σ.σ. σημερινό) ματς παπό κάθε άλλο. Δεν πρέπει να την πατήσουμε όπως με τη Σταντάρ, διότι δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία. Τα δικά μας λάθη πρέπει να τα αποφύγουμε και να επιλέγεται πάντα την πιο σίγουρη λύση. Είμαστε καλύτεροι, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Δεν πρέπει να χάσετε τη συγκέντρωσή σας ούτε ένα δευτερόλεπτο», τους τόνισε ο Αναστασίου, ενώ ζήτησε πολύ μεγάλη προσοχή στις στημένες φάσεις, οι οποίες μπορούν να κρίνουν τον αγώνα.

Παράλληλα ο 41χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στο θέμα του Αλφάρο, λέγοντας: «Είχαμε μία δυσάρεστη έκπληξη με τον Αλφάρο, που έχετε πληροφορηθεί. Δυστυχώς δεν θα είναι μαζί μας, αφού υπήρχε πρόβλημα με το γόνατό του. Αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια με το πρόβλημα αυτό και αποφασίσαμε να μη ρισκάρουμε». 
http://www.protothema.gr/