Παπαδημούλης: "Ο ένας από τους δολοφονημένους απειλούσε τη ζωή μου"

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μίλησε στον Real Fm στην εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Μαίρης Πολλάλη και απάντησε μεταξύ άλλων στον αδελφό του θύματος της διπλής δολοφονίας στη Μάνη, ενώ σχολίασε τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

«Το θέμα έχει πάρει τον δρόμο του. Πρόκειται για ένα στυγερό έγκλημα που αφορά ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους με ακραία συμπεριφορά και ακραία στοιχεία. Εγώ είπα το αυτονόητο. Ο ένας από τους δύο δολοφονημένους, πριν από λίγες ημέρες, απειλούσε τη ζωή μου, ανήρτησε στη σελίδα μου τον ύμνο της χούντας. Ο άλλος είχε γεμάτο το σώμα του με τη ναζιστική σβάστικα. Είπα ότι οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά γιατί δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή στη βία. Στην επίθεση που δέχθηκα από τον αδερφό ενός από τα θύματα, ο οποίος με αποκάλεσε τέρας, δεν θέλω να απαντήσω. Όσο για την θεωρία, ότι κανείς από αυτούς δεν έχει σχέση με τον ναζισμό, θέλω να πω ότι όταν ακόμη και ο Μιχαλολιάκος και ο Κασιδιάρης το αρνούνται, τι περιμένετε από άλλους;».
Αναφορικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε: «Όταν έρθει το νομοσχέδιο, εκεί θα φανεί αν ο στόχος κάποιων από τους αντιδρώντες βουλευτές της ΝΔ είναι να βελτιώσουν τον νόμο ή αναζητούν προσχήματα για να μην το ψηφίσουν. Αυτό το νομοσχέδιο είναι στον πάγο, λόγω σφοδρών αντιδράσεων μέσα από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας».