To beach party στη Ρόδο έξελίχθηκε σε πάρτυ οργίων

Όλα ξεκίνησαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο χθεσινοβραδινό beachpartyόπου ο βασικός σκοπός των διοργανωτών ήταν να μαζευτούν κάποια χρήματα έτσι ώστε να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κλεόβουλου αλλά και να βελτιωθούν κάποιες αποκρουστικές και αντιτουριστικές υποδομές που υπάρχουν στους Πεύκους από ιδίους πόρους.

 Το σίγουρο είναι ότι οι διοργανωτές του συναυλιακού event δεν φέρουν ευθύνη σε ότι διαδραματίστηκε μετέπειτα….Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι στιγμές όπου οι άνδρες του securityπροσπαθούσαν με πολιτισμένο τρόπο να συνετίσουν τους θερμόαιμους Άγγλους τουρίστες.
Τελικά τα κατάφεραν και το πάρτη τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους παραβρέθηκαν !   


Στο ενδιάμεσο της βραδιάς όμως η μεθυστική ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο μπαρ του «Pefkos beach» οι δυνατοί ήχοι της χορευτικής μουσικής, το ολόγιομο φεγγάρι,οι ημίγυμνες παρουσίες δίπλα στο κύμα σε συνδυασμό με την κατανάλωση άφθονου αλκοόλ  συνέβαλαν τα μέγιστα στο να καταρριφθούν οι όποιες ελάχιστες αναστολές είχαν απομείνει σε κάποιους από τους παρευρισκόμενους .
Οι Άγγλοι τουρίστες, παραδομένοι πλήρως στην ατμόσφαιρα του ξέφρενου πάρτη αγνόησαν μέχρι και την ύπαρξη των παπαράτσι και απολάμβαναν τον έρωτα τους κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι που σε συνδυασμό με το ολόθερμο νερό της θάλασσας έβγαινε ένα απίστευτο και μοναδικό πλάνο ερωτικής ταινίας που σίγουρα θα ζήλευε και ο Σειρηνάκης.
Τι να κάνουν… οι άνδρες του securityκαι τι να ξεχωρίσουν… όταν ειδικά ένα ζευγάρι είχε γίνει για αρκετά λεπτά ένα σώμα που μπαινόβγαινε από το φεγγαροφωτισμένο νερό της θάλασσας!
Εκεί δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα! Περιμένεις…να βγουν από τη θάλασσα και μετέπειτα προβαίνεις στις όποιες συστάσεις.. 
Όπως και έγινε! Στη «φάση..» που ήταν το συγκεκριμένο ζευγάρι μόνο οι ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος θα μπορούσαν να το σταματήσουν!
Οι εικόνες τους να επιδίδονται σε ερωτικά χάδια και μάλιστα σε κοινή θέα απαθανατίστηκαν από την κάμερα του ifmedia
Αυτό όμως που προς στιγμήν έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι η Ρόδος αυτή την εποχή σφύζει από κόσμο, κάθε εθνικότητας, τάξης, αντιλήψεων, αποχρώσεων και οικονομικής ευχέρειας.
Το κυριότερο όμως είναι ότι όλοι έχουν τον τρόπο τους να συνυπάρχουν αρμονικά στο σμαραγδένιο νησί είτε τρώγοντας οι μεν σούσι με αβγά χελιδονόψαρου είτε οι δε ένα πιτόγυρο απ’ όλα!
 Άλλωστε μια από τις έννοιες του «κοσμοπολίτικου» είναι και αυτή! 
Κωνσταντίνος Τύρελης, ifmedia
 http://www.ifmedia.gr/l