Περίεργα πράγματα με το περίφημο βίντεο γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού που όπως αναφέρει η Εspresso είχε κλειδώσει ακρως ερωτικό βίντεο ( Τσόντα) και το έβλεπε μόνο αυτή και ο φίλος της ..
.Αλλά θαυμαστής της έσπασε τον κωδικό και το πήρε το βίντεο και την εκβίαζε να  έρθει σε επαφή μαζί του και άρχισε να το ανεβάζει σε πορνοσάιτ.
Αρχικά αν ήταν σκληρό και το είχε στο facebook κλειδωμένο ,,,δεν παίζει. Το facebook δεν λειτουργεί ως χώρος αποθήκευσης και μάλιστα μια τόσο άγριας τσόντας . Δεύτερο στο facebook μπορεί να δίνει κάποιες ασφάλειες στο περιεχόμενο πρόσβασης των χρηστών αλλά είναι main το υλικό και όποιος το ψάξει με λίγες γνώσεις αναζήτησης απλά το βγάζει . 
Ωστόσο διαβάστε το θέμα της Εspresso.
Οπως αποκάλυψε, ο δράστης είχε καταφέρει να σπάσει τους κωδικούς της στο facebook και να κλέψει το ερωτικό υλικό που είχε γυρίσει η ίδια με τον σύντροφό της. Το εν λόγω υλικό ήταν κλειδωμένο και μπορούσαν να το βλέπουν μόνο η ίδια και ο ερωτικός της παρτενέρ. Ο άγνωστος άνδρας όμως είχε καταφέρει να το αποσπάσει και καθημερινά την εκβίαζε ότι θα το ανέβαζε στο ίντερνετ, αν η ίδια δεν δεχόταν να έχουν ερωτική επαφή. Της έστελνε μηνύματα στη σελίδα της στο facebook και της καθιστούσε σαφές ότι ήταν αποφασισμένος για όλα, αν δεν δεχόταν να κοιμηθεί μαζί του!
Η 32χρονη αρνήθηκε και έτσι πριν από λίγες ημέρες ο εκβιαστής έκανε πράξεις τις απειλές του: ανέβασε σε δεκάδες ιστοσελίδες του διαδικτύου, αλλά και σε πορνοσάιτ της Ελλάδας και του εξωτερικού το επίμαχο sex tape, διάρκειας εννέα λεπτών, διαπομπεύοντας την 32χρονη ηθοποιό.
Μάλιστα, φίλοι της που την είδαν να πρωταγωνιστεί στο ροζ βίντεο επικοινώνησαν μαζί της και την ενημέρωσαν σε ποια σάιτ είχε ανέβει το υλικό. Εκείνη υπέστη σοκ, κλείστηκε στο σπίτι της και κυριολεκτικά έχασε τον ύπνο της!
Ομως, τελικά αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια και να στείλει στη Δικαιοσύνη τον δράστη, που την κατέστρεψε ψυχολογικά και επαγγελματικά. Αμέσως οι διωκτικές Αρχές ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν τα ηλεκτρονικά ίχνη του, κάτι που κατάφεραν μέσα σε λίγες μόνο ώρες.
Από τη μεθοδική διαδικτυακή έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του επίμαχου υλικού και τα στοιχεία του ατόμου που το είχε δημοσιεύσει στο διαδίκτυο. Πρόκειται για έναν 40χρονο χημικό μηχανικό, ο οποίος εργάζεται στη ΔΕΗ, είναι χωρισμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.
Αστυνομικοί -παρουσία δικαστικού λειτουργού- πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του στην Αθήνα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αποθηκευτικό μέσο USB stick, δύο οπτικοί δίσκοι, οκτώ κάρτες SIM κινητής τηλεφωνίας, δύο συσκευασίες με στοιχεία καρτών κινητής τηλεφωνίας και μία φωτογραφική μηχανή.
Η σύλληψή του στην Αρκαδία και η εμμονή του με την άτυχη κοπέλα
Ο 40χρονος, ο οποίος φαίνεται πως είχε πάθει εμμονή με την Ελληνίδα ηθοποιό και το μόνο που ήθελε ήταν να αποκτήσει σεξουαλικές σχέσεις μαζί της, εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πατρικό του σπίτι σε περιοχή της Αρκαδίας. Και εκεί, σε έρευνα που έγινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας επιτραπέζιος ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα, μία κάρτα SIM, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος και δέκα ψηφιακοί δίσκοι. Από την έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς στα ψηφιακά αρχεία βρέθηκε αποθηκευμένος μεγάλος αριθμός βιντεοσκοπημένου υλικού της 32χρονης, μέρος του οποίου είχε ανεβάσει στις ιστοσελίδες.
Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση. Εναντίον του 40χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και χθες οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών λειτουργών, προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του.
Ωστόσο, αν και ο εφιάλτης για τη νεαρή ηθοποιό τελείωσε, η ψυχολογική ζημιά που έχει υποστεί είναι μεγάλη. Και τούτο διότι το ροζ βίντεο που για ημέρες ήταν ανεβασμένο στο ίντερνετ είχαν προλάβει να δουν χιλιάδες άτομα. Συγκεκριμένα έως και την Τρίτη, οπότε το «κατέβασε» από το διαδίκτυο η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε μία μόνο σελίδα πορνό το είχαν δει περισσότεροι από 2.500 χρήστες! Και αν αναλογιστεί κανείς ότι φιλοξενούνταν σε δεκάδες ιστοσελίδες, τότε τα views θα είναι δεκάδες χιλιάδες.