H εξαφανισμένη από δημόσιες εμφανίσεις με τον Καραμανλή Νατάσα σε καφέ τον γυναικολόγο Θάνο Παράσχο

Μεσημέρι περασμένης Πέμπτης σε γνωστή καφετέρια του Ψυχικού. Μια γυναικεία φιγούρα από το πρόσφατο πολιτικό παρελθόν της χώρας δείχνει να απολαμβάνει το μεσημεριανό καφέ της. Έχει επιλέξει τραπέζι με θέα το δρόμο.
Στην απέναντι καρέκλα κάθεται ο εργοδότης της. Άθελα του ή σκοπίμως, δεν έχει σημασία, η παρουσία του κρύβει τη γυναικεία φιγούρα από τα βλέμματα των περαστικών. Συζητούν χαμηλόφωνα. Ο γυναικολόγος Θάνος Παράσχος και η Αναστασία Παζαΐτη, Γενική Χειρουργός - Χειρουργός Μαστού, όπως αναφέρεται η ειδικότητα της στην ιστοσελίδα του ιδιωτικού ιατρικού κέντρου “Embio”, έχουν πολλά να πουν. Τα περισσότερα αφορούν την κοινή τους εργασία στην κλινική και τα καθημερινά περιστατικά που έχουν να αντιμετωπίσουν.
Παρά το γεγονός ότι ο σύζυγος της κυρίας Παζαϊτη και πρώην πρωθυπουργός της χώρας Κώστας Καραμανλής αποφεύγει τα πολυσύχναστα μέρη  και δη αυτά της πρωτεύουσας, η κυρία Νατάσσα Καραμανλή δείχνει αρκετά εξοικειωμένη με τον κόσμο. Θα χαιρετήσει ευγενικά όποιον την πλησιάσει για να της μιλήσει ενώ με την συμπεριφορά της θα δείξει ότι δεν ενοχλείται, ούτε με τα επίμονα βλέμματα κάποιων θαμώνων που δε λένε να ξεκολλήσουν από πάνω της.
 Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της κυρίας Νατάσσας Παζαϊτη, αν εξαιρεθούν οι  τακτικές τριήμερες εξορμήσεις με την οικογένεια της σε διάφορα θέρετρα της χώρας, ήταν διαδικτυακού χαρακτήρα. 
http://www.protothema.gr/