H δεύτερη ξανθιά με το μεγάλο μπούστο ...ερωμένη του Κλίντον

Η αδυναμία του Κλίντον...στα ΧXXLLL μπούστα δεν σταμάτησε στην Μόνικα Λεβίνσκι  αφού ο "μπίχτης" Μπιλ είχε και δεύτερη ερωμένη ανάλογων διαστάσεων .Θέμα:

Oι ερωτικές αταξίες του Μπιλ Κλίντον απασχολούν για μια ακόμη φορά τη κοινή γνώμη στις ΗΠΑ. Ένα νέο βιβλίο, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 5 Αυγούστου, αποκαλύπτει ότι ο πρώην πλανητάρχης δεν περιορίστηκε μόνο στη Μόνικα Λεβίνσκι, αλλά είχε απλώσει τα «δίχτυα» του και σε μια ξανθιά.
Συγκεκριμένα όπως υποστηρίζει ο Ρόναλντ Κέσλερ, ο Αμερικανός συγγραφέας του βιβλίου με τίτλο "The First Family Detail: Secret Service Agents Reveal the Hidden Lives of Presidents", (Σ.Σ: άγνωστες λεπτομέρειες από την μυστική ζωή της Πρώτης Οικογένειας), ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, έκανε έρωτα με μία προκλητική ξανθιά κυρία, που στους κύκλους των ανδρών της προσωπικής ασφάλειας του Προέδρου είχε την κωδική ονομασία: "Energizer".
Σύμφωνα πάντα με τον Κέσλερ οι μυστικοί πράκτορες του Κλίντον ήταν αυτοί που είχαν ονομάσει την ξανθιά ερωμένη του, «Energizer».
Αποσπάσματα του βιβλίου προδημοσιεύει η εφημερίδα «New York Post» και σε αυτά έχει συμπεριλάβει και τη περιγραφή της «Energizer» από έναν πρώην προϊστάμενο του Λευκού Οίκου, ο οποίος φέρεται να δήλωσε:
"Ήταν μία ζεστή μέρα και η ξανθιά γυναίκα φορούσε ένα μπλουζάκι με τολμηρό ντεκολτέ, με αποτέλεσμα το στήθος της να είναι πολύ εκτεθειμένο. Μεταξύ τους έδειχναν πολύ άνετοι, πολύ φιλικοί. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι είχαν ερωτική σχέση. Το σπίτι ήταν φυσικά, κάθε φορά, ενήμερο για την άφιξη της ξανθιάς γυναίκας".