Μοντέλο αναζητά… γαμπρό μέσω διαδικτύου

Όταν τη βλέπει κανείς, μόνο εκεί δεν πάει το μυαλό του. Ωραίο σώμα και πρόσωπο, μακριά μαλλιά, αλλά και… απογοήτευση. Κι όμως, αυτό το πανέμορφο μοντέλο ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να βρει έναν άντρα της προκοπής.




«Στο Λονδίνο υπάρχει υπέροχη νυχτερινή ζωή, είναι πολυπολιτισμικό και το να ακούς διάφορες γλώσσες είναι φανταστικό. Αλλά από πραγματικά ραντεβού, τίποτα» δηλώνει η 25χρονη. Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Λούση έχει δοκιμάσει τα πάντα. Από… κανονικά ραντεβού, μέχρι ραντεβού που κλείστηκαν μέσω συμβατικών ιστοσελίδων, αλλά και ριάλιτι! Η αποτυχία ήταν παταγώδης και μια... σοβαρή σχέση -όσο σοβαρή γίνεται μέσω ίντερνετ- ανύπαρκτη. 

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι βγαίνει συχνά μήπως συναντήσει κάποιον και ότι συμμετείχε ακόμη και στο ριάλιτι «Take Me Out» αλλά… μια από τα ίδια. «Πολλοί δεν με πλησιάζουν καν, ενώ ακόμη και όταν βγαίνω έξω δεν με κερνούν ούτε ένα ποτό», λέει και σε κάνει πραγματικά να αναρωτιέσαι τι συμβαίνει και δεν μπορεί να βρει φίλο. Πάντως, λέει ότι «μου ταιριάζει το να ψάχνω μέσω διαδικτύου, καθώς είμαι αρκετά κλειστός άνθρωπος». Την ίδια ώρα, ο φίλος της που τη βοήθησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας εξηγεί ότι «δεν μπορώ να πιστέψω πως είναι ακόμα ελεύθερη».

Η ίδια αποκαλεί τον εαυτό της «άτυχο στον έρωτα». Η Λούσι Χάρολντ είναι μοντέλο εσωρούχων από τη Βρετανία και με τη βοήθεια ενός φίλου της έφτιαξε μια δική της ιστοδελίδα με στόχο να βρει τον… γαμπρό που πάντα ονειρευόταν. Η ίδια τον αποκαλεί «άνδρα των ονείρων της» και έχοντας απογοητευτεί από τα ραντεβού –καθώς όπως λέει «δεν βρίσκω κάποιον να με βγάλει ένα… πραγματικό ραντεβού (!)»- δημιούργησε ένα σάιτ που απευθύνεται αποκλειστικά σε εργένηδες του Μπέρμινχαμ.

http://www.newsbeast.gr/